Možno Vás stále niečo na sebe trápi, tak si napíšme, čo to je. Vraj ženy sú večne s niečim nespokojné. Tak to dostaňme zo seba!
S čím na sebe sme najviac nespokojné?
No pridám sa aj ja:) Zo všetkého najviac by som na sebe chcela zmenit prsia. Dá sa povedať, že skoro nemám žiadne. Viem, že na môj "problém" je jediné riešenie a to plastika. Aj som nad tým uvažovala a nehovorím, že nie.
Tiež by som si vedela predstaviť pevnejšiu postavu, no na to som moc lenivá, mám sedavú robotu a tým pádom málo pohybu.
Pri výške 173 cm vážim 63 kg, čo nie je najhoršie, ale mohlo by byť lepšie. Ale toto sú veci, ktoré sa dajú "napraviť", kdežto tie prsia neexistuje zázrak, ledaže chirurgický zákrok.
uhlie
Náhodou, moja gramatika je v poriadku.. a človek robí chyby. Nehraj sa na neomylného. Nepoznáš ma, tak ma nesúď. Radšej rieš seba a nie mňa a ak chceš rýpať, tak si nájdi inú tému.
ale uhlie nebud taky nehrajme sa tu na slovicka :-)
Ja netvrdim, ze som so svojou gramatikou uplne spokojny. Len som ti chcel poradit, v com su tvoje hlavne medzery.
dakujem.
asi to vyskusam ked je odporucenie.
ako casto si si to ty davala?a vysledok je aky?
ich
Masky na vlasy určite nefarbia ;)
uhlie
Lebo aj ty si napísal/a vetu bezchybne, že? Prosím Ťa, túto poznámku si si mohol/mohla odpustiť :D
dakujem za radu a este k tej farbe.
nezafarbi?
ich
Ja si myslím, že tá prvá, druhá a piata maska na vlasy na tej stránke (vlasové masky) by ti bola fajn. Vyber si potom už len podľa vône :)
SIM, ty by si mala byt nespokojna s tym, ye nevies zaklady gramatiky. konkretne stavbu vety. Od toho by si asi mala zacat.