Chcem sa len spytat, ci lieky na alergiu ovplyvnuju ucinnost HAK, ak ich beriem kratko po sebe. Na alergiu beriem Aerius 5mg a Staloral, na imunitu Imunor a HAK mam Lyndinette 20. Tak niekto, co tomu rozumiete, poradte mi please.Dakovala
vplyv liekov na alergiu na ucinnost HAK
skoro na vsetko, ale staloralom mi liecia alergiu na travy a brezu. Potom kombinovana potravinova alergia(avokado, kiwi, oriesky), macky, havovia, a ktovie co vsetko este. Mne ten imunor na imunitu pomaha. Pred tym som bola castejsie chora, teraz je to lepsie, ale crevnu chripku chytim hned. Tak mi ho vzdy nasadi lekarka na jesen a do jari ho beriem.
mne doktorka povedala, ze to je istejsie (ked si na to zvyknes systemom: umyt sa, vycistit zuby, tabletka a ist spat - to je moj system :)), lebo ked si das HA rano a nahodou mas zaludocne potiaze....niekedy moze byt znizena spolahlivost...ale ak nemavas taketo problemy, tak v pohode, skoro vsetky moje kamosky ju beru rano, to len ja som taka nocna sova
aj som to tak brala, lenze sa mi stavalo, ze som si zabudla dat HAK. Davala som si ho vecer pred spanim a nebolo to vzdy v rovnakom case, tak som sa rozhodla, ze si ho budem davat rano, lebo vstavam vzdy v rovnaky cas, tak je to istejsie. No este zvazim to vecerne uzivanie HAK...
inac, ja mam na imunitu ribomunal (tak nejako) a hned som bola v priebehu 2 mesiacoch chora, no taka som ja bola stastna...neviem co to mam za organizmus..na co mas alergiu?
ale lepsie je, ak lieky na alergiu beries napr. rano a HA vecer, aby si to nemala prilis domotane :)
dakujem
ja mam tiez alergiu, uzivam lieky (kazdu chvilu ine, lebo ma doktorka nevie "nastavit") a aj HA, pytala som sa doktorky, ci to ma vplyv a ona povedala, ze nie......ucinky HA zostavaju zachovane
nikto nic?