panna

dada222

ten tibike sa snad pcha vsade:D
petka 11, radsej pockat, najst dobreho partnera a potom sexovat kolko sa da :P :) lebo ked raz zacnes tak ta to nepusti a mat staleho partnera je lepsie ako spat s kadekym a kadeco "nachytat":)

LadyLu

Neboj, nie si sama :) Ja som prišla o panenstvo, keď som mala 23 rokov s mojím vtedy 26 ročným priateľom. Aj pre neho to bolo prvýkrát, takže to bolo o to krajšie, že sme sa mohli spolu učiť :) A vôbec neľutujeme, že sme čakali tak dlho. Bolo to už v dlhodobom vzťahu, tak sme ani neboli v strese, ale pekne uvoľnení, nič nebolelo :)

enkaA

ja mam 21 no uz skoro 22 a som na tom presne tak isto ako ty , tiez nad tym rozmyslam, ale tiez som nenasla toho praveho a nevyspim sa hned s prvym ktory pride.

BJ

Je to normalne, a setri si to pre niekoho, kto stoji za to. Nesnaz sa toho zbavit nasilu.
Nenormalne je urcovat podla sexu ludsku hodnotu, a vyzdvihovat sex pomaly nad vsetko co existuje.

usiak

petka11, si celkom normálna. A never tomu, že všetky Tvoje spolužiačky už pohlavný styk mali. Možno sa i medzi nimi nájde aspoň jedna, ktorá to ešte nerobila a rovnako ako Ty, tvrdí opak.
P.S.: Ja som chalan a neverila by si, v koľkých rokoch som o panictvo prišiel ja ;-)

peter23

Ja mam tiez 23 a tiez som este nemal sex. A to som uplne normalny chalan. Len som nenasiel som zatial tu pravu :(

Radinho

Cau Petka to je len dobra vec ze si panna kazdy ti moze len zavidiet .
Mas na to cas a netreba sa kvoli kamoskam a ich volovinam urychlyt a potom spravis volovinu sak vies .
Len bud sama sebou a nehambi sa za to skor si myslim ze je to super :).
Len sa netrap za to raz pride ten pravy a neboj bude to ok :)