babyy.. :D začala som chudnúť..myslíte že cintronová voda zrýchly metabolizmuss ? už som vypila liter :D dufam,že ten citron bude rýchlejšie spalovať.. :)
Cintronová voda áno/nie ?
Kamaratka chcela schudnúť a ta k pila veľa citonovej vody aj všade ho pridávala a vyrobila si akurát cukrovku - tak aj tu platí všetko z mierou!
a zastaví vám menštruáciu ...
a píše sa cvIčenie ...
ja som chudla a pravidelne som pila citronovu vodu a dala som dolu peknych 10 kg samozrejme upravena strava plus cvyčenie :D
mam rada citronovu vodu. je to vyborne. nevedela som, ze sa z toho chudne:). ako dobre:)
ja si dam do pol litra cely citron. A ked si chcem usetrit (alebo je moc velky) tak polovicu :D Ale zvycajne cely. aj s tou duzinou mnam.
Koľko kvapiek citrónu treba dat do vody nechcem tam dat ani veľa ani málo :)) vopred Ďakujem :))
silvus28 má pravdu. citrón je zásaditý. je dobrý pri svalovici pretože pri svalocvici sa do svalu nahromadí KYSELINA mliečna a citrón ked je zásaditý to MôŽE vyrovnať...ale čo sa pýtala chloeee na 95% nie..a všetkého vela škodí, už to tu niekde bolo.
Ano, pitie citronovej vody moze mat MIERNY pozitivny vplyv na chudnutie vdaka tomu, ze kysle znizuje glykemicky index (cize zjednodusenie povedane - ulozenie energie do tuku).
Nic netreba prehanat, par kvapiek z citrona skor len na ochutenie cistej vody alebo na dochutenie zeleniniveho salatu ci k rybe... uplne postaci. Aj tak zalezi pri chudnuti v prvom rade na tom co, kolko a kedy jes + vyrazne pomoze pitny rezim a pravidelne cvicenie.
citala som niekde, mozno aj tu :) ze je to fajn, ja si skor davam len par kvapiek citronu a medu rano do vlaznej vody, lebo nemam rada rano caj a ked chcem vypit nieco teple, tak to takto oklamem (vlazna cista voda mi teda fakt nechuti :)A v tomto rada pijem aj psyllium, inak by som ju nezvladla. Ale inak cez den neviem, ci to zrychli metab. Niekto tu pisal o jablcnom octe. Pohladaj. Pozor ale pri tej citronovej stave - pri nadmernom piti alebo nalacno to moze sposobit problemy so zaludkom a taktiez to nie je dobre na zubnu sklovinu - vo velkom mnozstve. Takze vsetko s mierou :)