Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Cintronová voda áno/nie ?

Fanka

Kamaratka chcela schudnúť a ta k pila veľa citonovej vody aj všade ho pridávala a vyrobila si akurát cukrovku - tak aj tu platí všetko z mierou!

Darinka143

ja som chudla a pravidelne som pila citronovu vodu a dala som dolu peknych 10 kg samozrejme upravena strava plus cvyčenie :D

xdanielax

ja si dam do pol litra cely citron. A ked si chcem usetrit (alebo je moc velky) tak polovicu :D Ale zvycajne cely. aj s tou duzinou mnam.

kulturista

silvus28 má pravdu. citrón je zásaditý. je dobrý pri svalovici pretože pri svalocvici sa do svalu nahromadí KYSELINA mliečna a citrón ked je zásaditý to MôŽE vyrovnať...ale čo sa pýtala chloeee na 95% nie..a všetkého vela škodí, už to tu niekde bolo.

aliss02

Ja pijem citrónovú vodu každé ráno na začiatku som to pila tiež kvôli postave ale teraz to pijem pretože ma to prebudí a je to veľmi dobré aj na pleť a vidím aj zmeny na tvári je to veľmi dobré .. a mimochodom je to veľmi dobré aj po opici :) Takže ja to len odporúčam.

A-Z

Ano, pitie citronovej vody moze mat MIERNY pozitivny vplyv na chudnutie vdaka tomu, ze kysle znizuje glykemicky index (cize zjednodusenie povedane - ulozenie energie do tuku).
Nic netreba prehanat, par kvapiek z citrona skor len na ochutenie cistej vody alebo na dochutenie zeleniniveho salatu ci k rybe... uplne postaci. Aj tak zalezi pri chudnuti v prvom rade na tom co, kolko a kedy jes + vyrazne pomoze pitny rezim a pravidelne cvicenie.

ja2

citala som niekde, mozno aj tu :) ze je to fajn, ja si skor davam len par kvapiek citronu a medu rano do vlaznej vody, lebo nemam rada rano caj a ked chcem vypit nieco teple, tak to takto oklamem (vlazna cista voda mi teda fakt nechuti :)A v tomto rada pijem aj psyllium, inak by som ju nezvladla. Ale inak cez den neviem, ci to zrychli metab. Niekto tu pisal o jablcnom octe. Pohladaj. Pozor ale pri tej citronovej stave - pri nadmernom piti alebo nalacno to moze sposobit problemy so zaludkom a taktiez to nie je dobre na zubnu sklovinu - vo velkom mnozstve. Takze vsetko s mierou :)