Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Žihlavovy caj

Príspevok v téme: Žihlavovy caj
lucka856

Ahojte.minuly stvrtok som zacala pit zihlavovy caj koli pleti,lebo som pocula ze je to super a niekde som citala ze sa mozno na zaciatku vyhadzem...ktore ste sa vyhadzali? a ako to vyzeralo? lebo na lavej polovici tvare mam teraz viac malych cervenych vyrazok,ake som ja vacsinou nemala,mne sa tvorili vacsinou velke...objavilo sa mi to mozno na treti den a teraz je piaty co idem zase pit ten caj...moze to byt ono??ako dlho to asi potrva kym to zmizne? aspon teda dufam ze to zmizne

hraskulca

po tyzdni pitia...ale pila som ho asi dost..tak liter denne...poriadne znamena,velke hnisave,ako by sa to tlacilo von,doteraz som mala len take tie male podkozne hrbolceky,netusim z coho to je :(

lucka856

ale co to znamena poriadne vyhadzala?a po kolkych asi dnoch? lebo ja mam proste iba na lavej strane asi 6 vyrazok z toho ale 4 su male, len proste uz som tak nezvykla mavat, preto sa pytam

hassy

podla mna to nemas z toho caju, ale skor z toho telo sa snazi viac vylucovat tekutiny a skodliviny z organizmu, a ked si najdu taku cestu kde uz je nejaka zaciatocna infekcia tak sa to zhorsi, ale to treba preckat...osobne si nemylsim ze je to z toho caju

lucka856

tak dakujem...ja som citala ze to je normalne,ze sa vyplavuju toxiny,ale zas niektori vraveli ze mam prestat ze mozem byt alergicka tak som uz bola z toho debil :-D...tak dufam ale ze to zaberie,po akom case by mali byt vidiet vysledky? a celkovo neviete niekto preco mi HAK tak pekne vycistila pravu polovicu tvare ale lava je este stale trochu problematicka,raz viac,raz menej?

lucka856

praveze nie davam si celkovo pozor,milujem sice sladkosti ale cokolad sa vzadam,nepijem mlieko,nejem syry ani nic...vcera som jedla nejake kuracie maso so zemaikmi a predvcerom sulance s horkou cokoladou ale nezvykla som uz mavat tak zhorsenu tvar lebo beriem HAK :-/.....

caj pijem od minuleho stvrtka