Som v TOM?? Prosim o nazory!!!!

Príspevok v téme: Som v TOM?? Prosim o nazory!!!!
Nikki

Mam taky \"problem\".. Pred dvoma tyzdnami som mala cosi ako sex s jednym chalanom ale bolo to len tak, ze na jednu noc... Vlastne ho ani nepoznam. Nemali sme sex, nebola ochrana a ja som nechcela. Len si ho \"prilozil\", ale ani sa nespravil. Akurat mal snahu ist do mna, ale som to ukoncila asi po 2 sekundach, proste hned, ako som to zacitila. Myslite, ze som z toho mohla otehotniet? Viem o vytoku, co obsahuje spermie, aj ked sa chlap neurobi, ale mozu sa dostat do mna, ked vo mne nebol? Ani by som nestresovala, ale mam strasny strach, kramy mi meskaju 3 dni od normalu... Brala som vela tabletiek v poslednom mesiaci od bolesti kvoli zubom. Moze aj to byt dovod posunu?? Please, HELP!!!!

luxina

no myslim ze milena ma pravdu svatu....mne sa tiez stalo nieco podobne ako tebe ale ak mam byt uprimna tak nasledky typu tehotenstvo ma ani nenapadli ale tie choroby ....z tych som mala fakt strach. tak som radsej sla na gyndu sice som sa hanbila ako pes ale aspon som bola kludna. to by sa ozaj musel viacej posnazit aby z toho nieco bolo

Nikki

ethel - pevne verim.. inak som zrela na odstrel... budem ta informovat, ako som na tom... mrkni si to tu dakedy... isto neostanem hlucha, ale sa ozvem!!!

Nikki

leusa - aku injekciu? to este nepoznam.. pouc ma kusok... a jasne, to budem informovat cely svet, ze som ok, ked budem... :)

leusa

tak som rada ze som ta upokojila aspon trolinku... potom napis ako si dopadla ze ci to uz prislo... a ak to nepride, tak to sa obcas stava, to sa trosku zblaznia hormony nemusis byt vobec tehotna a pojdes lekarke da ti injekciu a do 2 dni to dostanes bez problemov :)