Chalan a anorexia?

Príspevok v téme: Chalan a anorexia?
palo89

Ahojte, mam problem s tym ze som chalan, ale vyzeram a aj chcem vyzerat ako dievca.Mam 17 rokov a pri vyske 168cm vazim 46 kg.Uz dlhsi cas jem iba to najnutnejsie a drzim dietu lebo sa bojim ze priberiem a pokazim si postavu.Viem ze to znie sialene, ale pre mna je velmi dolezite byt chudy a moct nosit dievcenske oblecemie velkosti XS.Moje kamosky ma ale za mojim chrbtom zacinaju ohovarat ze mam anorexiu a preto som si nasiel tuto stranku, aby som sa o nej nieco dozvedel.Prosim vas o nejaku radu, len ma prosim neodsudzujte za to ze som aky som.

pusate

madman,či namdam,či jak sa to voláš,ak si myslíš,že ma tie tvoje blbé nadávky urazili,si na omyle,ja som na takéto urážky zvyknutá a už ma to nesere ako pred tým,proste si z toho už nič nerobím,kašlem na to,šak kydaj na mňa ked ti to robí dobre...

parisd.s

nnatalkaa
ahoj..aj ja mam taky isty problem ako ty...tiez mam vahu 50 kg´ale som o nieco mensia ako ty..mam 163cm..tiez chcem veelmi chudnut...a neviem ako....a ty ked pijes iba vodu a kavu tak si naozaj nic neschudla...?????

jajka

pusate, ked vies ze si chora, tak mi vysvetli tu tvoju stranku pro ana. preco to propagujes? snazim sa to pochopit ale nejde mi to...je to ako modny trend

pusate

nathalka,ty Máš ANOREXIU,ved v tvojom inom príspevku som čítala,že skoro nič neješ a len piješ vodu=1.príznak anorexie,dalej mášskreslené vnímanie svojej postavy-zdá sa ti že si tučná aj ked si chudá=2.príznak ppp,a potom tá tvoja chorobná túžba schudnúť,že chudnutie je pre teba najdôležitejšie na svete=3.príznak anorexie...máš všetky príznaky tejto choroby,tak si láskavo uvedom,že SI ANOREKTIčKA,SI CHORá!!!
ja som tiež anorektička a viem,že som chorá,ale aspoň si to priznám,vieš!!!

nnatalkaa

ja meriam 166cm a važim 50kg ale stale sa citim tučne a podla mna aj tak vyzeram a chcem veľmi schudnoz a sestra mi vždy vravi že mam anorexiu ale ja ju nemam no ale cem strašne schudnut lebo necem byt tužna poradtte mi už som vyskušala čkolkolvek pijem vždy len čistu vodu skušala som aj kavu a rozne tabletky ale nepomahala to poradte mi pls

alana

ver ci never ale aj ako baba ti rozumiem...a nielen v tej vahe...
Ja som sa cely zivot citila ako chalan az v takom 14 roku som sa pomali zacala zmierovat s tym ze som a aj budem baba....mala som kratke vlasy, obliekala som sa ako chalan, s babami som sa nebavila, a od najlepsieho kamarata som vyzadovala aby ma oslovoval v muzskom rode..
nenavidela som svoje prsia avedela som ze ak nebudem jest, tak budem chudnut...a tie prsia nebude vydno...tak velmy..pri 171 cm som mala 44kg.
teraz mam 51....ale som bulimicka..:-{
uz mam prsia aj zadok...

Ak ti mozem poradit..tak jedz rano..ranajsie jedlo spalis na rozdiel od vecerneho...nejedz kaloricke jedla....na ranajky ti odporucam moje oblubene jedlo musli s jogurtom...a vela pi...hlavne doobeda...4dl na 10kg...vyplavis si soli s tela..nebides dehydrovany...neskoro vecer uz nejedz...ak by si bol ale hladny, daj si nieco male....jedz pravidelne a nie velke davky...zrychlis si metabolizmus....aj sport ho zrychluje...
Vela zdaru...aj obdivu, ze si sa nestal zakomplexovanym muzom ale muzom co vie co chce....good luck

pentium

palo89 uz som bol tak navyknuty,ze som skoro vobec nic nejedol,kazdy den som jedaval len jeden keksik-horalku...:D
moje telo bolo tak zvyknute a bolo tazke zacat znovu jest normalne.Ale teraz po roku mojej extra diete,sa napchavam jem co ma napadne a na co mam chut,ved zivot je len jeden tak si ho nekazme!!!budme sami sebou!!!pa pa...

rockerka

Anorexia je hrozna choroba, umiera sa na nu. Ty si chalan tak nim aj bud! Chalan ma byt chalan a mimochodom, to ci vyzeras ako dievca nezalezi od toho ze si anorektik alebo ake mas handry. Ked uz chces byt ako baba radsej sa tak spravaj a nekayz si zdravie a priber na 50-aspon Caw.

viktor2

LUBOS XL-uz ta mam plne zuby!kdelolvek sa pozriem,vsade si!!!!kde je admin-ze ta nezastavi?rob si reklamu na inych strankach!