Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Masturbacia

Príspevok v téme: Masturbacia
Radinho

Mam 19 rokov a od 13 masturbujem vtedy to bolo v pohode ale cim som starsi tym je to horsie. Chcem tym povedat ze ci vadi ked masturbujem denne minimalne 5x a viac ???
Znicoho nic pridu namna chutky a musim ist proste pre mna masturbacia je jak pre fajciara zapalit si , Strasne silno som si navykol a ked som drzal 2 dni bez toho potom som aj dobiehal .
Moze nieco sposobobit unavu alebo volaco sa mi znizuje ? dakujem

Radinho

Neboj neskoncim to uz ja bez toho nevydrzim ani 2 dni mal som mat sex s jednou kamoskou a som nevydrzal ani 2 dni proste som musel :D

Radinho

Nefajcim nepijem a nedrogujem ... chodievam posilovat a pritom nic nebrem ... aj som braval ale tymto nebude lebo cvicim len 2 roky a bral som doplnky 4 mesiace

Radinho

No Odpoviem vam ... Ja to mam asi genetykou ze strasne som stale nadrzany nic neberem nic nezerem a nic nesnupujem :D ... som plne zdravy chalan ktory keby mal holku sa snou vyspal aj 4 aj viac krat ... len chcem sa spytat cim to je ze som taky proste spravim sa zrazu to namna pride zbadam hiolku peknu alebo co a uz je to namne ....(nic nebrem)

snupem

niekde dole som sa ho pytal ci berie nejake lieky, kedze vedlajsie ucinky robia svoje ... ides, skus poradit ty (:

ha

zakladatel urcite nesnupe zalozil normalnu temu v ktorej sa pyta na problem ktory ma keby si skusil poradit nie pisat hovadiny