ahojte... som v 8 mesiaci tehotenstva,v septembri sa mi narodi chlapcek.okrem vsetkych tehotenskych priznakov nemam len jeden.vobec sa mi netvori mliecko :-((( prsia sa mi nijak nezmenili a bojim sa,ze nebudem mat mlieko :-((( co mam robit ? zmeni sa to este ? som z toho nestastna,nechcem aby malicky bol umelo ziveny :-((( dakujem za odpovede....
Nemam mlieko
...no to snád nie toto!!!! ako je možné, že v dnešnej "internetovej" dobe, plnej všemožných, prístupných informácií sa niekto opýta na takúto kravinu. miesto vypisovania do tohto fóra si mala začať čítať literatúru pre budúce maminy, alebo odporúčam stranku www.modrykonik.sk tam je informácií toľko, že sa z nich môžeša aj zblázniť.... Ak máš takto "naštudovanú" aj starostlivosť o dieťa, no zbohom...
Vzdelávaš sa vôbec ohľadne tehotenstva, pôrodu a starostlivosti o dieťa? Ak by to tak bolo, tak predsa musíš vedieť, že mlieko do prs príde niekoľko hodín po pôrode. Predsa v 8.mesiaci sa ti netvorí mlieko..preboha...určite máš prsia väčšie a ťažšie, z bradaviek ti môže ísť tzv. "mladzivo"..na bradavkách sa tvorí taký povlak tekutiny, ktorá rýchlo zaschýna..ak sa netvorí, nič sa nedeje..len nehovor, že prsia sa nezmenili počas tehotenstva...?!..to muži si tak naivne myslia, že ženy majú v prsiach mlieko..máme počas plodného obdobia prsnú žľazu, ktorá reaguje na hormony, takže aj pred menzesom môžu byť prsníky bolestivé a ťažké..toto sú základné veci, ktoré by mladé rodičky ovládať mali. Máš internet, otvor si stránky ohľadne kojenia a pôrodu.
blondula zakladom je ze chces kojit, budes super mamina, uvidis ;) Nezabudaj minimalne 3 litre cistej neperlivej vody, inak sa ti nema z coho tvorit mliecko, vela stastia :))
klud mlieko este len bude..casu dost
Tak chod do najblizsej mliekarne a kup si mliecko :o)))
šancu=výhodu, samozrejme
Kľud, vytvorí sa ti po pôrode.
baby, vy máte ohromnú šancu oproti nám, čo sme rodili pred 10 a viac rokmi, Internet a Laktačné poradkyne!
Aj ty, Blondula, si nájdi nejakú lakt. poradkyňu a obracaj sa na ňu so svojimi problémami, ktoré určite pri kojení prídu. Držím palce pri pôrode a pri starostlivosti o malinkého :)
este sa ti vytvori neboj:) okrem toho ja som bola kojena mozno tri tyzdne a surodenci tak podobne jednoducho nebolo potom moc mliecka...a nemali sme ani jeden nejake problemy