Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

alergia na lieky..

Príspevok v téme: alergia na lieky..
herminka666

Kto mi vie poradiť z vlastnej skúsenosti, pri alergii na liečivá radu PNC,nesteroidné antiflogistiká,salicyláty,fenofibráty,analgetiká s obsahom metamizolum natricum...aké lieky môžem brať na bolesti ak nemôžem analgetiká?...ak nemôžem salicyláty, môžem C-vitamín a vitamíny všeobecne?

JuroKukurica

H2O: Vitamín C je antioxidant, neutralizuje voľné radikály. Píšeš nezmysly že vyvolá oxidačný šok, robí presný opak. Na teba je asi zbytočné reagovať, si fušer...

JuroKukurica

RNG:
1. Čo je to zápal? Som myslel že je to len lekársky kec. Môžeš mi to definovať?
2. Používanie enzýmov vraj škodí, lebo poškodzuje vnútorné orgány. Ľudské telo si vyrobí presne také enzými, aké potrebuje. Ak zjem maso, vylúčia sa enzými na trávenie bielkovín. Ak zjem chlieb, vylúčia sa enzymi na travenie cukrov. Aký máš na to názor?

herminka666

som alergička, denne beriem hystaminiká, bola som na rôznych testoch, nezistili nič...krv v poriadku, trávenie v poriadku...avšak zistili alergiu na uvedené liečivá, vyhýbam sa im...avšak..niekedy bolí koleno,krčná chrbtica...a lieky nemôžem, ani náplaste, ani maste...proste problém.
Dg.: idiopatická urtikária.

JuroKukurica

Rado sa stalo :-) Vitamín C je neškodný. Je to potravina, bežná súčasť jedla (ovocie, zelenina). Akurát pri väčších dávkach ho treba zneutralizovať, lebo je kyslý. Vitamín C nie je všeliek. Pomáha pri chorobách ktoré sú spôsobené jeho nedostatkom. A tých je veľa. Radšej sem napíš aký máš problém, alebo kontaktuj seriózneho liečiteľa.

Niektoré tebou uvedené lieky sú drogy. Podobné drogy používané doktormi v minulosti prenili na verejnosť a potom boli zakázané. Napríklad LSD, extáza, amfetamín, diazepan, ketamin. Drogy sú zlé.

RNG

Zalezi z coho tie bolesti su.
Bolesti hlavy mozu byt z nedostatku vody,stresu, spomaleneho travenia, bolesti inde v tele mozu byt z roznych mikrobov, (neuroborelioza, mykoplazmy premnozene virusy) alergii, rozneho zamorenia tela a podobne.
Potlacenim bolesti sa problem nevyriesi, treba adresovat priciny.
Zapaly protizapalovymi,
zamorenie enzymami, absorbentmi a chelaciou
mikrobialne zamorenia roznymi antimikrobialnymi, podla typu mikrobov.

Su hlavne u zien aj vykolajenia normalneho chodu tela kvoli kolisajucim hormonalnym hladinam, to tiez treba napravit ci uz polotovarmi na hormony alebo doplnkami, ktore reguluju ich hladiny.
Extremny pripad tohoto je PMS.

Niet ziadneho dovodu na dlhodobe bratie chemickych analgetik(NSAID), lebo vsetky z nich maju skodlive postranne ucinky, ktore sa znasobuju dlhodobym alebo celozivotnym branim.Naviac adresuju len priznaky, nie priciny.
Spominany vitamin C je protizapalovy, podobne , dokonca silnejsie protizapalove su curcumin, dumbier, boswelin a rozne telo cistiace enzymi.A naviac su to latky, ktore telo pouziva ako doplnky vyzivy na mnozstvo roznych procesov.

herminka66

jurokukurica dakujem. Skúsim to brať v nejakých rozumných dávkach. Dúfam však, že nenastane alergický šok. Nikto tu nepíše, že má skúsenosť s alergiou na uvedené liečivá. No to som asi nejaký exot.