Vcera som sa upisala banke na 22 rokov aj mam strach ale aj velkuuuuu radost konecne mam svoj byt dnes o 17:00 podpisujem zmluvu a dostanem kluciky od bytiku mam taku radost ze som sa musela pochvalit a v celkom "lacny" byt kolegynka kupila za 218 tisic v tej lokalite na 26 rokov , raz bude moj ked ho splatim.
samoVrazda ??
***oprava***my piloti
keko, tu nešlo len o tento tvoj príspevok ale všetky...a čo ti mám akože závidieť? ále prosím ťa, veď tu môžme byť každý za čo si vymyslíme:) ja som inak tiež pilotka, vieš? a už na teba nereagujem, bezduché debaty mi piloti nevedieme...
pauli 73
to som pocul len od kamosa, co tam zije (Frankfurt tusim), ze dost ludi zije v podnajme, i ked netusim ktora vrstva.. (mozem sa na to ale opytat nabuduce)
no on ma cca 24 rokov, zil tiez v podnajme za 600 eur ak sa nemylim, cca 38m byt, nepacil sa mu a tak si u svojho deda vybavil vacsi byt, tusim 70m, udajne taky ide v tom okoli za 800-900e.. i ked on to ma zadarmo, pretoze jeho dedo velmi lacno nakupil za 2.svetovej byty v centre (hazard, pretoze briti to mali zbombardovat, ale nakoniec mu to vyslo) a teraz si zije z tych prenajmov bytov :)
(len taky maly konkretnejsi priklad)
ten chalan zaraba tusim okolo 30-50 tisic rocne :)
suhlasim ze ale vlastnit byt je dobre, ale zase ja osobne by som nesiel do niecoho nad 150 tisic.. ale zalezi od odvahy, zamestnania a tak celkovo :)
samozrejme, ak su na to dvaja, tak je to lepsie, ako single.. menej riskantne a tak..
Lost to je panel.... to je shit.... panely su smejd moja sestra kupila tehlu na prokopa velkeho za 2000 tisic€ sa hypo , panely stoja tak ale je to hnuuuuus
lost , v IBM to mas v cistom urcite nejde o lahucku pracu .......... moja ex pracovala v IBM mala 53 tisic este v korunach v cistom !!!!! pauli mne je jedno co zozeres... tak mna nie kto urazi tak ja nemam na to odpisat ? ty riadne tela a ked slovo tela teraz povazujes za urazku daj si tabletku ide z teba zavist ze ty mas hhooovvnnoo
lost, ano? a ktorí nemci žijú v prenájmoch? nižšia vrstva, prisťahovalci(zväčša turci) a nezamestnaní...alebo?
naco kupujete byty za 150-250 tisic ????
TO JE naozaj samovrazda :D
Ved na zaciatok by stacil nejaky lacnejsi do 100tis, mozno 120 (da sa pekna novostavba za to), aspon sa clovek neodpise na take krute splatky :)
2 izb. byt na Šancovej ulici
nepisu poschodie, ak je na prizemi, tak by to ani za tak "malo" nestalo :/
Nemci ziju dost v podnajmoch, preco asi :)
Byt si do hrobu nezoberu :D
jedine dat detom.. ale ti snad nebudu cakat do svojej 40-60tky aby to zdedili..
keko, neverim ze typek v IBM ma 2500eur.. mozno v rakusku ale v BA? mozno hrubeho :D
Ale poviem vam, zobrat 200tis byt v ventre BA na hypo, je ale odvaha :)
a preco sa to vola samovrazda.. tema
keko, ty ak si pilot tak ja zožerem kefu, pokiaľ viem, vy piloti musíte mať povinné zdravotné prehliadky a tam sú myslím aj psychotesty, pilot by mal byť rozvážny, vystupovanie na úrovni takže aj diplomat ale tvoj slovník a vyjadrovanie je tak štangmasta zo IV.cenovej skupiny, absolútne nevieš ovládať svoj sarkazmus a iróniu, si sem chodíš liečiť komplex?