Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či s tým má niekto skúsenosť. Mám dosť silné ochlpenie v oblasti brucha - pupka smerom dohora aj do dola taký pás, tmavšie, hrubšie chĺpky ako inde. Neviem si s tým poradiť, už niekoľko rokov si to vytrhávam pinzetou ale nie všetko iba smerom dodola. Poradíte mi nejaké účinné riešenie čo sa týka odfarbenia? Nejaký prípravok, ktorý 100% zaberie a nespôsobí fľaky na pokožke atď./ + nejaký link kde sa to dá objednať?
Prosím poraďte, depilovať ani holiť si to nechcem a na laserové riešenie ani nemyslím zatiaľ.
ĎAKUJEM VOPRED!
Chĺpky na bruchu - pomoc
a co tak s nimi skoncovat na trvalo?:P...lejzer uz na vas caka:P
Preboha baby ved na co su ziletky ak sa Vam to nechce holit jednoduchsie riesenie chodid kazdy druhy mesiac kozmeticke na depilaciu chlpkov a je po probleme az dokym znova nenarastu ale po depilacii rastu velmi pomaly a dokonca mozu postupne prestat rast uplne pretoze depilaciou sa odstranuju aj s korienkom.
caute baby, ja mam tiez podobny problem, ale ja to odfarbujem Sanotintom na zosvetlenie chlpkov... zohnat v lekarni cca. za 8 € a vydrzi to aj na 6 pouziti - staci vzdy zmiesat len tolko, kolko potrebujete. Takze skuste a uvidite :-) /smrt chlpkom na brusku!/
ja má taky isty problem ale chlpky mam aj na stehnach :( a tiez neviem cco s tym