Chĺpky na bruchu - pomoc

Príspevok v téme: Chĺpky na bruchu - pomoc
veronica_

Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, či s tým má niekto skúsenosť. Mám dosť silné ochlpenie v oblasti brucha - pupka smerom dohora aj do dola taký pás, tmavšie, hrubšie chĺpky ako inde. Neviem si s tým poradiť, už niekoľko rokov si to vytrhávam pinzetou ale nie všetko iba smerom dodola. Poradíte mi nejaké účinné riešenie čo sa týka odfarbenia? Nejaký prípravok, ktorý 100% zaberie a nespôsobí fľaky na pokožke atď./ + nejaký link kde sa to dá objednať?
Prosím poraďte, depilovať ani holiť si to nechcem a na laserové riešenie ani nemyslím zatiaľ.
ĎAKUJEM VOPRED!

fatyma2

Preboha baby ved na co su ziletky ak sa Vam to nechce holit jednoduchsie riesenie chodid kazdy druhy mesiac kozmeticke na depilaciu chlpkov a je po probleme az dokym znova nenarastu ale po depilacii rastu velmi pomaly a dokonca mozu postupne prestat rast uplne pretoze depilaciou sa odstranuju aj s korienkom.

zu17

caute baby, ja mam tiez podobny problem, ale ja to odfarbujem Sanotintom na zosvetlenie chlpkov... zohnat v lekarni cca. za 8 € a vydrzi to aj na 6 pouziti - staci vzdy zmiesat len tolko, kolko potrebujete. Takze skuste a uvidite :-) /smrt chlpkom na brusku!/