Krém na vrásky smiechu

Príspevok v téme: Krém na vrásky smiechu
suns

ahojte, mám dosť hlboké vrásky okolo úst. Stále sa totiž smejem... a časom sa mi vytvorili a to mám iba 21. Na oboch stranách..viete mi poradiť niečo, čo by som si aplikovala na tieto miesta a zmiernilo by mi to vrásky? Je ich vidno, aj keď sa neusmievam :( môže to byť krém, gél, čokoľvek.. akákoľvek značka.. skôr niečo overené :) budem veľmi vďačná ! :)

suns

:) ved na ociach ano, aj ked sa smejem to vyzerá v pohode.. problém je, keď mám normálny výraz..mám tam ryhy..

suns

:) ved na ociach ano, aj ked sa smejem to vyzerá v pohode.. problém je, keď mám normálny výraz..mám tam ryhy..

M74

Minule som videl peknú babu a mala také pekné vrásky v kútiku oka keď sa smiala a mne sa to veľmi páčilo. Ale nemal by som odvahu jej to povedať :-)

suns

vazne? :( fúha... :( to je veľmi zlé...obdivujem kočky, ktoré majú krásne hladké právie tieto miesta.. ja som totiž študovala spev a denne počas 5 rokoch som robila takú špeciálnu "grimasu" pri tom hlasovom cvičení...že zdvihnem pery, ústa do O a brada dolu..proste zakladne "postavenie" pri hlasovom rozcvičovaní... a tým je to celé spôsobené... :( takže ani žiaden protivráskový krém nepomôže? aspoň čiastočne... :(

lulu22

zrovna včera sme sa s kasmošom na túto temu-mimicke vrasky-rozpravali :D vies, tiez sme dosli k záveru, ze na to nič nepomoze..jedine,ze by si sa prestala smiat a rozpravat a proste akykolvek pohyb tvare. vies, lebo ked nechces mimicke vrasky, tak by si nemohla naozaj ziadne pocity vyjadrovat..

pauli 73

suns, nechcem ťa sklamať ale ak myslíš vrásky od nosa k ústam tzv. nazolabiálne ryhy tak s tými ti žiadny krém nepomôže.

pauli 73

suns, nechcem ťa sklamať ale ak myslíš vrásky od nosa k ústam tzv. nazolabiálne ryhy tak s tými ti žiadny krém nepomôže.