povedzte mi preco sa chlapi idu posr. za mladymi holkami... viem o 3 babach zo svojho okolia ( vek okolo 24), ktorych chlapi nanhanuju blbe pubertiacky bohuzial ani ja nejsom vynimka (len ten moj ma ete podmienku aby mali velke kozy:(().. to my po 20-tke uz patrime do stareho zeleza, alebo co maju ony a my nie...
chlapi a mlade mäsko
pozor ale nemýlte si pojmy z dojmami lebo každý chlap sa obzrie za peknou ženou a že je mladšia môže byť váš subjektívny pocit :)a ak to otáčanie ostáva len pri otáčaní nie je čo riešiť teda pokiaľ to nerobí okato pri vás, že mu ide krk vylámať, vtedy ho treba upozorniť, že vo vašej prítomnosti nech sa snaží nenápadne škúliť:)))
doubledog-ak by ten muz hladal osobnost atd,necumel by po 18r babach!sorry,ale tam je vacsinou viac pozy ako osobnosti.myslim,ze to sme tu riesili.suhlasim s tym kazdopadne,ze zeny sa tak nejak "skompletizuju"po 30tke...
moj ma 48 a ja 40,a stale pozera iba po mladších,sme rok spolu.
na druhej strane sama vidim,hlavne tu v usa,ze baby,kt su dlhodobo vo vztahu priberu,po detoch este viac,takze v 30 to dotiahnu na manzelovu vahu...aj po rokoch vztahu treba zostat pre partnera krasna,stihle a bez celulitidy mozu byt aj 35r zeny,nie len 17..
moj nazor, dakujem, to je vyborny priklad, toho, ked zena muzovi nic neposkytuje.
pytas sa, co viac mu mala ponuknut?
mala mu ponuknut svoju osobnost, nieco, kvoli comu by si ju vazil a mohol milovat, nie sluzkovsku submisivitu.
btw. tebe mozno pride cudne ze sa k nej takto zachoval, podla mna vsak nic ine cakat nemohla.
takze je otazka, cim rozmyslala ona? :)
giovanni x.dakujem za dokaz,ze normalni inteligentni muzi existuju,snazim sa to tu povedat od zaciatku,30r chlap co riesi 18r baby je na ich urovni!mam 27r priatela a jagziv neriesil mlade baby!!to,ze su bezstarostne je fajn,ale ak je dospely a hlada partnerku na zivot,vecne bezstarostnu nenajde!+ 30r muz by uz taktiez mal mat svoje problemy,takze je skor normalne hladat niekoho,s kym ich moze riesit,nie pri kom na ne na par hodin zabudne,to zavana strachom zo zodpovednosti a reality.
No chlap ked ma pri sebe zenu, uz dlhsi cas napriklad s nou moze byt aj spokojny, ale po case moze zatuzit po dobrodruzstve. A s kym asi?? s nejakou mladou, co nic este neriesi a nema starosti nie? Ja to vidim tak. A tie mlade babenky vyzeraju este dobre, chuducke, bez celulitidy povacsinou.
môj názor, preto od nej odišiel lebo mu ponúkla všetko a už ho zrejme nemala čím prekvapiť a zaujať...chlapov treba nechávať v neistote, byť raz mrcha a inokedy mačiatko, jeden krát mu navariť dobrú večeru a inokedy nepodať ani suchý rožok :) nič iné na nich neplatí :)))