17 a tehotna

Príspevok v téme: 17 a tehotna
lubik18888

zdravim..nepoznate alebo neboli ste nahodou v mladsom veku tehotna?? len chcem vediet ci ste to lutovali alebo ako ste to vsetko prezivali.. ja mam priatela obidvaja budeme mat ochvilku 18 a som v 10.tyzdni a stale sa rozhodujeme ci si ho nechame on by ho velmi chcel ale v nasom vzathu to nejak moc nefunguje..strasne sa milujeme to je jasne.. ale hadky za hluposti a trucovacky su kazdy den..a mam strach aj z toho ze ma opusti a babo ostane len na mne ..ja viem ze to sama nezvladnem..mozno v tom vidim len to zle..no moze v tom byt aj to krasne len sa strasne bojim..z celeho srdca ho milujem a babo by som si nechala ale nedava mi istotu ktoru strasne potrbujem.. dakujem

lubik18888

dakujem.. :) len teraz je to tak ze som povedala priatelovi ze som si v nom neni ista a on ho velmi chce ale ked vidi ze nejsom si v nom ista alebo aj v inych veciach tak mi povedal ze nech idem na potrat.. ja viem ze by som to zvladla ale potrebujem od neho tu istotu a on ju chce zase odomna ale ja mu ju neviem dat ked on mi ju neda..ja som taka ze potrbujem aby mi povedal ze spolu to zvladneme bude to dobre.. a teraz neviem ako to mam riesit ked mi povedal nech ho dame prec a ze uz to nechce riesit ta moja neistota ho sklamala..

Alani221

ja viem ako sa cítiš,moju mamu opustil moj otec ked ma čakala vraj nebol pripravený ani ma nechcel vidieť a chodli pozerať mamu do nemocnice či nahodou nepotratila lebo keby hej tak sa k nej vráti ,takže ak máš len trošku podporu od priatela chod do toho ,a keby to aj náhodou nevyšlo s priatelom tak neboj žena matka dokaže vychovať dieťa aj bez chlapa to len media strašne pišu ake je to strašne dieťa bez otca ,ako sa to objavi na jeho psychyke blbosť.Viem, si mladučka a asi aj študuješ ale s podporou rodiny to zvladneš držím palce a rozhodni sa spravne