asi pred hodinou som bola na velkej potrebe,stolica bola normalna no asi po 15 min mi zacali ukrutne krcovite bolesti v hornej casti zaludka, ktore prechadzaju do lavej casti chrbta..ako keby som mala v zaludku roztvorene noznice...po asi 15 min bolest ustane...zrazu akoby mi nic nebolo a o 15 min to zas prejde do silnych bolesti a po nejakom case znova ustane...takto sa to zopakovalo uz 4 krat...nikdy som nic taketo nemala..mavam problemy so zlcnikom ale ten bolieva na opacnej strane. naposledy som jedla o pol 3...bolesti zacali asi o pol 7.nestretli ste sa niekto s niecim podobnym???
Neviete poradit prosim mam bolesti :(
Nepochopil som presne polohu...pod ktorym rebrom??
tak ale jedla som 4 hodiny predtym cize keby mi nieco nesadlo tak sa to ozve uz davno a od hladu taketo nebyva...skusila som pred chvilou suchy rozok ale nepomohlo ... skor sa mi nezda to ze chvilu bolest jak svina ze by som sa po stene najradsej vyskrabala niekam a potom zrazu nic a stale sa to opakuje...nie som clovek co s kazdou blbostou uteka hned na pohotovost ale ak to neprejde pojdem...len som chcela vediet ci sa niekto s niecim takym nestretol uz.
jajboli
buď to môže byť z toho, že si hladná, alebo si zjedla čosi čo ti nesadlo... ak ťa to tak veľmi bolí prečo nezájdeš na pohotovosť?