Ako "postupujete"? Vyvrcholíte do úst partnerky tak, že máte celý penis v jej pusinke, alebo sa vystriekate do otvorenej papulky ako pri masturbovaní?
(Chlapi, píšte od srdca; dámy, iba ak sa máte čím pochváliť ;-))
Vyvrcholenie do úst - ako sa vám páči?
Prva moznost...
tak tieto vaše debaty ma fakt bavia :) je to u každého individuálne, to je jasné. ale nemôžu sa predsa všetci chlapi hádzať do jedného vreca. Každý chutí inak. A hlavne to ani nie je o tom. Keby som bola sama a príležitoste pofajčievala koho príde, samozrejme by som to nejedla ani ja. na čo...
ale keď som s niekým koho mám rada tak aj keby mi nechutil nehovorím o jeho semene ako o odpade, humuse a podobne. z čoho mi vyplýva slečny, že ste to asi ešte nerobili nikomu na kom by vám záležalo.
Ja mám svojho frajera rada a som rada keď je spokojný. Nehovorím že mi nejak extra chutí, ale prehltnem..páči sa mu to a ja v tom problém nevidím, takže..;-)
k teme - radsej mam do "otvorenej papulky", ale vacsinou zazivam tu druhu moznost
ako citam, su tu kadejake nazory, asi sa mi tu budu teda mnohi cudovat,ale ja zvyknem prehltat, moj priatel povedal,ze jemu sa to viac paci tak, a kedze mi to nevadi tak som rada ze jemu to urobi dobre :) to semeno je skor takej..asi neutralne chuti,ale ako u koho zrejme no
teší ma, stará dievka :D
no hold stare dievky
a aké vyjadrovanie? fekalistické? a že chúdence?? trápne...a to len preto, že sa naše názory rozchádzajú.. noa čo, tak nás zabi, všetky ženy, čo nemajú radi semeno :D
a mám 25
nič o tej druhej osobe neviem a nezdá sa mi, že by sme sa poznali..
to je až také divné, že sme sa zhodli? prečo sa snažiš stále prehovárať ludí, že je to dobre a normálne?že sa to robiť má a ked to niektorí nerobia, sú zlí ???
si čudná isabela, aj s manželom.
tak tak, len si pritakajte navzajom chudence, aj tak take az fekalisticke vyjadrovanie zo seba snad vypusti len 40rocna ohrdnuta panna (tot vyjadrenie manzela)
dam ruku do ohna za to, ze sa jedna o jednu osobu napriek rozdielnym ip koncovkam, alebo minimalne o skupinu ludi, ktori z toho maju srandu a myslia si, ze sa s nimi niekto pojde do krvi hadat, omyl, vacsina vas ma v pazi, stazovat sa aj tak nakoniec budu len chlapi co take nieco budu mat ako priatelky alebo nedajboze manzelky... doskakavenia priatelia...
presne to tvrdím aj ja, semeno nepatrí do úst :)