Ahojte nejde mi o cas,ale mam strasnu nadvahu mam 158cm a 68kg.Absolutne sa neviem ovladat,mavam chute na sladke,smotanove jogurty,je mi jedno ako vyzeram,ale potom ked uz sa mam s kamaratkou stretnut tak sa hanbim ako das,ked idem po ulici,neverim,si ze schudnem do septembra lebo mam prazdniny a nic nerobim,cez skolu to uz bude lepsie.Vsade vidim,ln obchody s jedlom a tie fajnoty,ze ked mam peniaze hned miniem
Potrebujem schudnut 20kg
Majqa:
ja mam presne ten isty problem. vazim 83 kg a meriam 1,78 m. BMI mam 24,6 co je dost vela. mala by som vazit asi 70 kg, co znamena schudnut v mojom pripade 13 kg. chcela by som to tak do pol roka dat dole... do jari-leta buduceho roku. vyzeram velmi zle - mam velky zadok, brucho, stehna... desne. ibaze tiez sa neviem kontrolovat v papani a ked mam peniazky, tiez ich rozfukam na jedlo najma... :o( viem, zeby som mala jest 5x denne male porcie a pravidelne cvicit... ale s tym cvicenim napr. vzdy ked zacnem, po tyzdni skoncim. takze asi taka som sikulka. ale verim, ze sa mi to podari. zatial sa snazim po piatej uz nepapat... iba ked som strasne hladna si nieco dam malicke... ovocie alebo co. i ked by som asi nemala...
ahoj Majqa
musis mat pevnu volu, ak ju nebudes mat neschudnes
urcite sa vyhybaj sladkostiam a mastnym jedlam
ako ti napisala Mirka83 musis papat 5 krat denne ale mensie porcie...pri cviceni si davaj pozor aby si neschudla zo svalov..na tvojom mieste by som sa s niekym poradila kto sa v tom vyzna ako mas cvicit, lebo ty schudnes ale nebudes vediet ci zo svalov alebo z tuku...skus si pozriet relaciu "Ste to co jite" su tam velmi uzitocne rady a uvidis tam ake chyby robili ti ludia ktori chceli schudnut (prima to ma na svojej stranke v archivoch)
vela stastia
www.iprima.cz
Ja neviem,ale ked som umyselne priberala myslela som si ako rychlo schudnem,ale teraz to vidim,ze v zime budem vyzerat celkom ok,lebo na siláu sa neviem kontrolovat a som rada,ze sa aspon trochu hybem lebo pred tym pohyb nulovy lenze ked mi aj doktorka povedala ze mam schudnut 16kg tak je to uz co povedat
Ano, ja by som bola uplne spokojna kebyze mam o desat kilo menej,to by mi stacilo a potom uz len urdziavat,no lenze mam obdobie kedy sa mi nechce su prazdniny,nemam motivaciu,len fakt oblecenie ktore mi je uplne male:(Dneska napr.bebe dobre rano,jogurt,2rozky,musli tycinka,jablko,banan,a budem este kusok pizze a vecer planujem fitko,Strasne vela kalorii,ale aspon nepriberam .
podla mna by ti malo na zaciatok stacit zhodit nejakych 10 ...
no bola by som rada,len ja si jedlo vychutnam a konzumujem takmer vsetko heh ale dneska amm zo seba fajn pocit,bola som cvicit vo fitku takto chcem do augusta cvicenie a potom zacat robit niaky sport,ked zacne skola to uz bude lepsie aj so stravovanim,tri krat denne na inernate zatial mam prazdniny a jem co je v obchode heh a na co mam chut
Nooo, tak potrebuješ zapracovať na sebakontrole! Cvič aspon 4krát do týždňa, dodržuj pitný režim a nevynechaj zeleninu! Neprejedaj sa. Jedz 5 porcií denne, ale samozrejme primerané porcie. Skús bicyklovať, behať alebo zumbu. Budeš vystretá,budeš sa cítíť lepšie a napohľad budeš pôsobiť štíhlejšie. Mala som tiež taký problém ako ty, milujem chutné jedlo, no už som sa nemohla na seba pozerať a aj priateľ mi povedal, aby som schudla konečne, tak som sa zaťala a začala som cvičiť, veľa piť, približne 3 litre čistej vody denne a za ušetrené peniaze som si kúpila kokteily na internete čo mi odporučila kamarátka. Skvele chutia, zasýtia a hlavne schudneš. Ak chceš napíš mi a ja ti pošlem odkaz na stránku. Dokážeš to určite! Len si musíš veriť.
Nooo, tak potrebuješ zapracovať na sebakontrole! Cvič aspon 4krát do týždňa, dodržuj pitný režim a nevynechaj zeleninu! Neprejedaj sa. Jedz 5 porcií denne, ale samozrejme primerané porcie. Skús bicyklovať, behať alebo zumbu. Budeš vystretá,budeš sa cítíť lepšie a napohľad budeš pôsobiť štíhlejšie. Mala som tiež taký problém ako ty, milujem chutné jedlo, no už som sa nemohla na seba pozerať a aj priateľ mi povedal, aby som schudla konečne, tak som sa zaťala a začala som cvičiť, veľa piť, približne 3 litre čistej vody denne a za ušetrené peniaze som si kúpila kokteily na internete čo mi odporučila kamarátka. Skvele chutia, zasýtia a hlavne schudneš. Ak chceš napíš mi a ja ti pošlem odkaz na stránku. Dokážeš to určite! Len si musíš veriť.