otrava krvi

Well

Sa divim,ze tu este neprispel nejaky mudrlant co je proti ockovaniu a neprehovara ta,ze ockovanie je velmi nebezpecne......

zosa

Po operácii časti hrubého čreva v blízkosti slepého čreva u 80-ročnej pani nastali na druhý deň komplikácie. Po prebratí z anestézy nebola celkom pri zmysloch, boli sme prekvapení, lebo dovtedy bola duševne skutočne fit bez akýchkoľvek známok demencie. Neskôr nastali ešte väčšie komplikácie, museli ju previesť na ARO a napojiť na umelé dýchanie, lebo vraj dostala otravu krvi a opuch pľúc. Prosím Vás, vysvetlite mi, ako mohlo dôjsť k otrave krvi, keď boli podávané antibiotiká?

bibi1234

miro, staci, ked si to umyjes vodou-okolie rany mydlom a bude to v poriadku(ak mas doma dezinfekciu alebo alkohol-tak nou vymy ranu)!!!! Neboj sa!!!!:O)))

bibi1234

a okrem toho, ked som bola mala - kazdu chvilu som sa vonku o nieco porezala, dokonca ma aj dokusal tulavy pes-a nikdy som nedostala otravu krvi ani besnotu... netreba byt na seba taky uskostlivy a na vsetko sa treba pozerat s rozumom a nadhladom:O)))

bibi1234

miro-tetanovka-ockovanie plati 10 rokov, podla mna si ockovany, nemusis sa bat(ockovanie sa vykonava vramci zvolavacich preventivnych prehliadok)... neviem, ako vyzerala spachtla-ci bola nejak znecistena, resp. ci bola hrdzava a pod.- ak si si neisty, chod za svojimi rodicmi alebo pediatrom a ten Ti pomoze(pozrie, kedy si bol ockovany, vpichne tetanovku...)

bibi1234

miro1988-po 1, cim si sa porezal? po 2, kolko mas rokov? Podla stylizacie a primitivizmu polozenia otazky si este decko, takze si urcite este proti tetanu zaockovany... pripadne chod na pohotovost, nech ti vpichnu tetanovku...