čO NA TO ZABERA.? KOLKO SODY BIKARBONY DENNE? ZDRAVO SA STRAVUJEM CELY ROK , LEN TERAZ PO CHOROBE MAM VELMI PREKYSLENE TELO..... ZA KOLKO SA TO DA ZBAVIť MAVAM STRAšNU UNAVU
Akutne prekyslenie organizmu
Na prekyslený organizmus určite odporúčam molekulárny vodík, mám s nim najlepšie skúsenosti
peterpolcic.sevenpoint2.com
ahoj, aj ja pijem alkalickú vodu .. najprv som si kúpila tyčinku na skúšku a keď to pomohlo tak džbán ..je to väčšie a vyjde to podstatne lacnejšie ako kkupovať tyčinky =)) ...
Môj ocko pil na pálenie záhy a prekyslenie Vincentku, veľmi mu pomáhala... je fakt, že keď som sa tiež napila a neskôr som si merala ph moču, mala som ho omnoho zásaditejší.
...tu je nieco o bananoch...
BANANY su velmi dobre na prekyslenie-vyrovnavaju kyslost zaludka/ale musia byt zrele/
Ahojte. Ja som mávala tiež problémy s prekyslením organizmu. Som však veľmi lenivá na to, aby som si robila šťavy či vyhľadávala vhodné potraviny :-)Preto som išla do lekárne a tam mi odporučili AcidoFit. Sú to také šumivé tablety. Mne osobne pomohli. Našla som na internete aj stránku k tomuto produktu: -odkaz odstránený-
Soda bikarbona len v krajom pripade, inak sa drz prirody. Tento pripad sa mi nezda ako krajny, takze doporucujem ostat pri ovoci/zelenine, nie pri chemii.
Je sice pekne ze citron je zasadotvornejsi, ale mali by ste si vyskusat aj prakticku aplikaciu. Kolko pomarancovej stavy do seba dostanete a kolko citronovej. (a kolko sa natrapite pri odstavovani :-))
Ale zo vsetkeho najultimatejsi na odkyselenie teraz v lete je melon, a ked sa odstavia aj supky, tak niekolkonasobne lacnejsi.