Ahojte,
mám neskutočne blbého telocvikára a normálne mávam z neho komplexy a stresy. Chcela by som sa úplne oslobodiť z telesnej. Neviete mi poradiť nejakého doktora, ktorý by mi dal pečiatku ? Minulý rok som pochodila asi desiatich a nakoniec ma oslobodil jeden, ale iba čiastočne. Nie som žiadna lama, rada športujem,ale za 3ky a 4ky na vysvečku z telesnej.... ! znechutilo ma to. Neviete o nejakom odbornom lekárovi ??
Stresy z telocvikára
akoze znamky mi nevadili u nas to nebolo v znamkach ale jednoducho v tom pristupe...vies po prve mlady uchyl obchytkava a po dalsie to bol tyran a ja sa kvoli nemu neznicim. mala som na dva mesiace oslobodenie po operacie a ten debil ma nutil cvicit ze co doktori vedia:D tak mi dal 5 a naroibla som taky bordel u sefa ze hned bol pokoj:) tak urcite zobral ale co chces gynekologovi povedat?:)
ah super. neviem ako to mám spraviť. pretože zo 30tich je asi 20 oslobodených :) jasné,že kvoli nemu ! a tento rok sa to bude všetko prísne kontrolovať a fakt nie som ochotná cvičiť za také známky. ja si to odmakávam na priehrade na korčuliach kazdý víkend :-/ ..uplne ze už cely týžden nespávam a to až o mesiac začína škola...už som do toho chorá....od gynekologa by mi to zobrali ? :DD
ja som mala tiez taky problem. tiez osm neni drevo ale taky debil jak bol on sa kazdy den nevidi...mna oslobodila na par tyzdnov len moja obvodna ked som poziadala. potom sa to poriesilo same ozajstnym prolbemom do konca roka som bola oslobodena