v pripade tehotenstva povedali by ste mu to alebo nie?

Príspevok v téme: v pripade tehotenstva povedali by ste mu to alebo nie?
Miruschik

ahojte.. mam 18..on 25.. chodili sme spolu takmer tri roky.. za istych okolnosti ma podviedol s inou odpustila som mu to.. a bol o vsetko ok pocase sa mu priznala ze je tehotna.. ich dcera mala teraz rok.. ziju spolu ona sa o malu nestara ich vztah je a bol o nicom tak stale chodil za mnou nas vztahpokracoval dalej a on sapomedzi to snazil dostat malu do svojej opatery co sa mu ale nepodarilo..tak sme nas vztah ukoncili len preto aby sa zacal venovat im a aby mohli zit ako rodina aby tej malej nic enchybalo..
lenze mne akosi meska menstruacia nedosla ani po vyvolavacke:( zacinam sa bat ze som tehotna.. a jedine ked tak s nim. .povedat mu to alebo nie?

cajik

a potom co ako, ze bude naladovy ? to sa budes cely zivot prisposobovat jeho naladam ? nebud smiesna :D
ci budes mat pripadne dieta a potom sa to raz nahodne dozvie a ty povies ze "no nechcela som ti to povedat lebo som sa bala ze budes naladovy a nechcela som rozbijat rodinu".

Tak po prve: absolutne nevies ake su vztahy v tej jeho "rodine" (co ale, samozrejme, nie je dovod na rozbijanie vztahu. ale tu nejde o ziadne umyselne rozbijanie vztahu, ale o novu ludsku bytost)
A po druhe : je to DOSPELY clovek. Ak si tehotna, povies mu fakty, a on sa sam rozhodne co spravi. Ak odide od rodiny a bude s tebou, je to jeho VOLBA. Ty si ho predsa do nicoho nenutila !!! A musis byt pripravena aj na to, ze to mozno nevezme dobre, a mozno ta necha samu.

miruschik

spravim test a nahodne bude pozit. bojim sa toho:( ja mu nechcem ublizit a rozbit rodinu..viem aky je naladovy a neviem si predstavit co by to s nim spravilo

whee_ee

ale ak si, zodpovednosť má aj on. to neznamená, že má opustiť ich a naklusať za tebou, ale taktiež prevziať zodpovednosť za dieťa, ktoré je aj jeho a aspoň finančne pomôcť. utekaj do lekárne, kúp si test, a hneď si sprav, aj teraz by ti mal ukázať, či si alebo nie.

alusinka

ale... radsej mu to povedz, az ked si tym budes ista ;) tak sup, spravit si test... uz len aby si sama vedela na com si