Rozstiepene konceky vlasov

Príspevok v téme: Rozstiepene konceky vlasov
matta.-

Ahojte, mam problem s rozstiepenymi koncekmi vlasov..ako prve, vlasy si chcem kusocek podstrihnut..ale kedze si ich uz dlho pestujem, kazde strihanie je pre mna hroza. mate niekto super recept na nejake kury proti rozstiepenenym koncekom? je dobry napr. gliss kur alebo mate nejaku domacu metodu? diky moc, mata.

cayenne

určite si ich daj podstrihnúť, jedna známa mala tiež dlhé vlasy, nechcela si ich podstrihávať a dopadla tak, že to rozštiepenie sa jej rozšírilo natoľko, že sa jej začali lámať vlasy asi v polovice jej dĺžky.. takže miesto 1,5 cm, ktoré by si dala podstrihnúť u kaderníčky, sa jej vlasy samy od seba polámali o omnoho viac cm a potom sa sťažovala, že jej vôbec nerastú..

Robertaxxx

Treba sa dať podstrihnúť,prestať ich žehliť a fénovať a pravidelne pred každým umytím aspoň na dve hodiny nejaký teplý zábal pre suché vlasy.Po umytí nechať volne uschnúť a česať až potom.A nakoniec si daj na končeky nejaký nemastný krém alebo kokosový olej a je po probléme.

Narodniarka

Ja som spravila velku chybu ked sa mi zacali lamat konceky dala som si to ostrihat kadernicke lenze sa mi zacali zase stiepit nech mi teda nik nerozprava ze nech si dam podstrihnut vlasy ... vlasy som mala skoro po pas teraz ich mam kusok pod ramenami cca 40 cm rozdiel treba kupovat vyrobky od kadernicky maska kallos je velmi dobra stoji cca 3 ecka alebo silikon na vlasy to stoji cca 15 ecek ako kde vlasy sa potom uz nestiepia je jasne ze vam to koncek nezaceli ale bude pevnejsi ludne si mozes nechat rast vlasy a potom si ich daj az podstrihnut... Ja som vyskusala vsetko ziadne gliskur hovadiny nepomahaju racej investujte do smponom matrix od kadernicky ako gliskur od schvartzkopf (neviem ako sa to pise) Nivea - uboha znacka, sios to iste ... a to ako sa mate starat o vlasy snad uz viete necesat mokre nedrhnut po umyti nefenovat nechavat prirodzene uschnut a hlavne nefarbit ! Teda aspon nie celoplosne staci odrastajuce korienky!A este masky typu vajco a olivovy olej si mozte natret akurat tak na chleba je to ina struktura molekula ktora vam vlasy aj tak nevyzivi racej berte vyzivove doplnky alebo sa zdravo stravujte!(sorry za chyby pisem vrychlosti) HOUK

Elena_J

Tiez ma zaujala rada s tym kremom na ruky, tak som vcera skusala a fakt bolo vidiet rozdiel. Mam dlhe vlasy a pri koncoch ich mam vzdy take suche a teraz po umyti vobec nie su suche ani na dotyk ani na pohlad.

Ja ten Gliss kur pouzivam tak z prevencie (a pre dobry pocit :-) ), urcite treba najprv znicene ostrihat a potom sa o ne starat, lebo ked su uz raz znicene, tak ich nezceli nic.

nunulik

Sashaka tak ten krém zaujal aj mna ale čo ti ja môžem poradiť tak keď sú už rozštiepene tak už len nožničky. Ja používam z avonu serum na suche končeky vlasov zeleny, napr. gliss kur na štiepajuce sa vlasy mi vobec nepomahal ten žlty, ale vynikajúce doniesla mamina od kaderničky a je to také malé sérum OLIVE nutrient Therapy , CHI Organics je tam napisané a to je uplne na končeky vynikajúce

usiko

uz ked su rozstiepene,ti ich nic nezlepi.....vlas pri koncoch nie je zivy, takze sa nezrastie...teoreticky moze pomoct nejaky olej alebo krem, ale skor preventivne....vsetky kjadernicky mi zatial povedali, ze uz ked su rozstiepene, tak uz len noznice....

Sashaka

Ja mám osvedčený recept rada od kaderničky a mne to pomáha pred tým ako si pojdeš umyvať vlasy tak si do končekov daj krém ma ruky je to super vec na 15min. alebo ked máš čas tak aj na viac alebo na celu noc ja si ho dám raz za čas aj na celé vlasy a je to poznať a aj lepšie mi rastu vlasy.