Nespokojnost vo vztahu

Príspevok v téme: Nespokojnost vo vztahu
harnika

NASLA som priatela s dobrym srdcom,ale vadi mi u neho jeho extremna starostlivost o svojho syna.Nakupuje mu vsetko od hlavy po paty,oblecenie,za igelitky jedla,skolske potreby,proste vsetko.Ked je chory takisto sa o vsetko stara on chodi po lekaroch atd..JA mu to nezazlievam,ale naco ma potom exmanzelku?Je to trosku nenormalne.Vnasa to do mna nepokoj,je pekne a spravne ked ma otec zaujem o svoje deti ked sa rozvedie...ale aby mu nahradzal aj matku.....?no neviem ..aky mate nazor???

jajka001_

velky suhlas s prispevkami. a ked budete mat spolocne dieta, mozes ocakavat, ze ho bude tiez rovnako silno lubit a bude rovnako starostlivy.

isabella

bud rada, ze mas takeho priatela, co na svoje dieta nekasle, musis si uvedomit, ze pre neho bude jeho dieta vzdy na prvom mieste a bud rada, ze je taky, tu ziarlivost v sebe co najskor udus a najdi si k jeho synovi tiez nejaku cestu a pozitivny postoj, ak by si s takym niecim vyrukovala pred nim, tak by si ho urcite stratila, z tvojej strany to vyzaduje toleranciu, ale aspon vidis, ze ma charakter, drzim palce ;-)

adka25

nevidim na tom nic zle. zda sa mi ze trocha ziarlis. uvedom si, ze nerobi nic zle. je predsa uzasne ze sa tak stara o svojho syna. len ho v tom podporuj a uvidis ze ta bude mat o to radsej.

veeronka

vies, co by bola extremna starostlivost? keby mu do 20-ky utieral zadok..
Keby to robil pre tvojich synov, asi by ti to EXTREMNE nepripadalo, vsakzehej ..
Dobre je to tu napisane: zacni o tom pi..pindat a prides o dobreho chlapa, aj tvoje decka.
Zavist moze byt fasa, ak ta motivuje k nejakej snahe ale na h.. ak ti kazi zivot. Nic si z toho nerob, vsetci obcas zavidime, staci si to uvedomit a dat si bacha. A byt vdacna zo to, co mas.

ivana45

harnika, prosim ta zdiciplinuj sa a neries to. Nehovor s nim o tom.
Riskujes, ze prides o fasa chlapa.
Nevadi, ak poskytne viac svojmu rodnemu synovi nez tvojim synom. Nevadi to! Nech je to z akejkolvek priciny (uprimna laska k synovi, vycitky svedomia, snaha o "pretahovanie" syna od exmanzelky, predvadzanie sa, ...), tebe to moze byt jedno ze preco.
Ak o neho prides, ty a tvoji synovia budete na tom lepsie ?
Prosim ta, zobud sa a uvedom si, ze jeho lasku k tebe laska k synovi nezmensi.
Nerivaluzuj. Mozes len stratit.

Ale - predsa len, na tvojom mieste by som chcela vediet, ci je za tym laska k byvalej...
Ono je to tak: ked chlap miluje zenu, miluje aj ich spolocne dieta. Ak zenu nemiluje, je schopny (toto moze byt pre zeny nepochopitelne) nemilovat svoje dieta.

harnika

Moj priatel sa v celku chova dobre k mojim synom,tak aj preto si uvedomujem,ze musim zmenit vnutorny postoj k jeho synovi.Je to asi ozaj normalne taketo ,,problemy,,.

cvikoo

nic ti nezostava,len sa s tym zmierit,pretoze je to problem kazdej zeny,ktora si zacne s otcom dietata.Moje dve kolegyne maju presne tento problem a jedna dokonca uz ukoncila vztah resp.ukoncil ho otec dcery,na ktoru tak ziarlila,az ju znenavidela.

rozumiem ti

uuu, toto je zle, zle... preco Ti to tak vadi? odpovedz si sama, a bud brutalne konkretna. podla mna ziarlis na jeho syna... bojis sa, ze to, co dava jemu, o to ukrati Teba a Tvoje deti. cele zle. on prijal Tvoje deti?- je dolezite ako sa k nim chova, ako sa stara.. ak ano, tak je rad na Tebe. jeho syn je jeho krv... a bolo by velmi nerozumne postavit ho pred ultimatum, ci vyber " bud ja, alebo on". doplatis na to... a konieckoncov, to dieta za to nemoze.

podla vsetkeho ma tvoj partner voci synovi vycitky svedomia, ze ho opustil, ze to nevyslo, dat mu kompletnu rodinu, tak sa to snazi takto kompenzovat. a to je od neho nielen pekne, ale aj slachetne. chova sa totiz ako skutocny otec.

prepac, nechcem, aby to vyznelo ako utok, aj ked je to napisane mozno trocha expresivne. je to skor moj nazor, pohlad.

ivana45

Je to fajn, ak otec lubi syna a stara sa o neho.
Ale predsa len: poloz si otazku: Lubi este stale matku svojho syna?
Otazku poloz sebe, nie jemu. A nerob unahlene usudky. Zisti si, ako sa staral jeho otec o deti, nakupy,..
Je mozne, ze On uz ma city k bývalke upratane a toto je pre neho normalne. V tom pripade NIkdy ale nikdy nekritizuj jeho starostlivost, prehras. Tes sa, ze aj o teba a vase deti sa mozno bude tak starat a ak k tomu pride, Nikdy ale nikdy neporovnavaj nahlas, prehras.

harnika

ja nechcem aby sa priatel vykaslal na svojho syna,len mi pripada jeho chovanie trosku extremne a niekedy je tazke sklbit moje deti a jeho syna....asi to chce zvyk.