moj problém spočíva v tom, že svoju priateľku zrejme nepriťahujem fyzicky, ako chlap. Sme spolu 2 roky, no jej nadržanosť je v podstate nulová, aj keď sa vidíme len raz za čas. Sex a maznanie ako keby ani neexistovalo a možeme byť aj sami doma a podobne. Ona to zdovodnuje tým, že sa hanbí.Čo si o tom myslíte vy?
frajerku asi nepritahujem
Ved sám si si dal odpoved. Jednoducho ju nepriťahuješ, to je chémia,-(
ja ju chcem viac priťahovať od začiatku. Chcem zistiť čo sa deje prečo to je tak ako to je.
tak ked si ju nepriťahoval od začiatku prečo by si ju mal teraz viac priťahovať . Zmenil si sa v niečom?
lenže ja som ju nikdy nejako moc nepritahoval, to je náš problém od začiatku a nie momentálny viete? Hygienu dodržujem, tak neviem teda...
Ja by som skor povedala,ze ju mozno ako muz aj pritahujes,ale uz Ta tak nemiluje ako predtym a preto po Tebe netuzi ...
a dodržiavaš základnú hygienu? nepáchne ti z úst? lebo aj to môže byť problém, či nie je veľmi slušná aby ti to povedala
a dodržiavaš základnú hygienu? nepáchne ti z úst? lebo aj to môže byť problém, či nie je veľmi slušná aby ti to povedala
tak ju jednoducho uz asi nepritahujes
vtedy som ju nepoznal, ale vraj bola kus pritele ale nie moc :) a teraz je fajná, hanblivosťou to jednoducho nebude, však sme sa nie raz videli nahí....ona po tom jednoducho netúži...
takže v minulosti bola tučná ale teraz je už chudšia?