Necitim ze som tehotna

Príspevok v téme: Necitim ze som tehotna
linda b.

buduce aj aktualne maminy:),mam jednu otazku,som v 12tyzdni tehotenstva a vobec sa fyzicky necitim tehotna:/bolo mi asi 2 tyz mierne nevolno,ale to bol 7-8tyzden,odvtedy vobec nic,dokonca ani ziadny prirastok na vahe.je mozne,aby bolo vsetko v poriadku a prebiehalo tak nenapadne?viem,ze ta otazka asi posobi hlupo,ale je to moje prve tehotenstvo,som posledny mesiac v australii a este 3 tyz budem,tak ani nemam moznost navstivit svojho lekara a trochu(mozno aj zbytocne) stresujem.

linda b

ale ved o to zrovna ide,riadim sa iba sama sebou,ale zrazu som akoby fyzicka aj psychicka prestala to dieta vnimat..nieco sa zmenilo a to ma znepokojuje.je to moje telo a vnimam ho asi najlepsie

ele

Linda, ak si chces byt okamzite a na 100% ista, chod na pohotovost, povedz im ze mierne krvacas (ja som zvykla krvacat aj z gynekologickeho vysetrenia). Oni ti musia urgentne urobit sono, budes mat konecne istotu ze tvoje babatko je v poriadku, lebo takto sa utrapis, vsugerujes si nedajboze ze tvoje babo uz nezije... Takze do toho.. Drzim velmi palce.

kafe

Linda, nestresuj, si v poriadku, nebýva ti zle, nezvraciaš.. A TEBE TO VADÍ? Ver tomu, že príroda je múdrejšia ako všetci doktori s ich sono prístrojmi a neviem čím dokopy.. takže vykašli sa na príznaky, keď nemožeš ísť na kontrolu k DR. aby ťa ukľudnil, kašli aj na doktorov a trošku ver sama sebe a svojim pocitom. Je jedno čo sa komu stalo a kedy mu odumrel plod a čo pri tom cítil či necítil, TY nežiješ život niekoho druhého, ale SVOJ. Rozumieš?
To že nepriberáš na váhe nemusí byť hneď katastrofa, ani deti nerastú jak divé vždy a stále ale obdobie rastu sa strieda s kľudom.

Mojim jediným príznakom pri tehotenstve bolo mierne nechutenstvo. Si predstav, že som deculo porodila v cudzine, síce kvalitná zdrav. starostlivosť ale bola som bez priateľov, bez rodiny, bez internetu a kníh o dieťati, s jazykovým hendikepom.. a prežila som. A deculo to prežilo tiež. Verila som tomu, že jednoducho nejak intuitívne musím vyzistiť, čo je pre dieťa dobré, nemal mi kto poradiť, starala som sa oň jednoducho tak ako som myslela, že je najlepšie.

Dievča, ver si trochu a zbytočne nestresuj.

linda b.

iv ka a ty mas podobnu skusenost?ja som v zahranici,obvolala som,co sa dalo a najskorsi termin,co som zohnala u lekara je streda:/co sa zda ako vecnost.

iv ka

test ti je na nic. lebo aj ked si tehotna, tak pri velmi vysokych hormonoch sa ti uz moze ukazovat ako falosne negativny. rovnako hormony ti mozu klesat postupne... a tak moze byt falosne pozitivny.

linda b.

teraz som to checkla na nete a tie zamlcane potraty bouzial vacsinou zistia az ultrazvukom,hladina hormonov klesa postupne:/no a teraz som na prasky!zda sa mi totiz,ze aj prsia mam menej citlive ako prve tyzdne..je to tazko popisat,jednoducho sa fyzicky aj psychicky citim stale menej tehotna.

usiko

vypadato tak......davaj si pozor, radsejj nesexovat, nekupat sa v kupaliskach a plavarnach a klud.....drzim palce////