zoznámila som sa s jedným chalanom. je o tri roky mladší (ja 24,on 21). ale rozumieme si. ja pracujem, on chodí do školy. nemá vlastne nič a to si vyčíta, že mi nemá čo ponúknuť . a že on je neskúsený.
sama neviem, čo mám robiť . asi zbytočne veci nekomplikovať a počkať ako sa to vyvinie? som zmätená ..
má takýto vzťah budúcnosť?
mondsee: uvedom si este jedno. niet sa kam ponahlat.:) co je par tyzdnov v porovnani so zvyskom zivota?! :) spoznavajte sa, bavte sa... ved je to jedna z najkrajsich veci/obdobi, ktore mozes prezivat.:) vela stastia a hlavu hore. netrap sa preto, pre co neni ziaden dovod.
mondsee:
nie si nahodou narodena v znameni Vah ? :)
------------------
mondsee Dnes 15:03:
dobre, budem to respektovat. Skus porozmyslat, ze nie kazdy, kto Ti povie nieco proti srsti, neni nepriatel... :)
to isté som mu povedala aj ja, hlavne po tom, čo sa o mne dozvedel. ak potrebuje čas, dám mu ho .. on že čas osamote nechce, chce čas so mnou, aby ma mohol lepšie spoznať ... vie, čo chce. chce mna ... :)
mondsee: kazdy mame nejaky svoj vnutorny svet, je to uplne v poriadku. vytvarame si ho preto, lebo inak sa realita vsedneho dna sotva da uniest. niekto ma videohry, niekto sniva s otvorenymi ocami... niekto stavia domceky zo sparatiek... neni na tom nic neobycajne.:) minulost je nasou sucastou. je tu, aby nas ucila, viedla. nikdy sa nezmeni, nikdy nezmizne. ale je len na tebe, do akej miery jej dovolis ovplyvnit, alebo znicit tvoju pritomnost, ci buducnost. ak sa chces pohnut dalej, budes si musiet odpustit. vsetko, co s dnesnym rozumom a ocami vidis ako chybu. ver mi, aspon sa o to pokus...
daj chlapcovi cas a sancu... nikto Ta nemoze nutit rozhodnut sa ihned (a popravde, nikto rozumny to ani neurobi...nebude Ta nutit). nechaj si priestor na spravne rozhodnutie :) ver tomu, ze pride.
no zmätení ľudia mätú ľudí...
no chcem ho, aj ho mám vlastne. len ja som ostala taká nedôverčivá .. nikomu neverím.. a tieto začiatky, sú krásne,ale aj také zvláštne .. kým si na seba zvykneme a tak ..
a hlavne nechápem, čo na mne vidí. on je úplne , že krásny chalan.. nádherný a ja? úplne obyčajná baba..ničím výnimočná..
preboha...už som z toho zmätená aj ja :))
buď ho chceš alebo nie. Nehovor o tom ale to urob.
slobodna, ale on chce vzťah.. ja som si nie istá. alebo neviem, či ho nechcem až privelmi...
waw, to si krásne napísala.. a normálne mi to dodalo aj nové myšlienky :) sám mi povedal, že minulosť nás raz dobehne a viem, že som porobila mnoho chýb. ale viem aj to,že som sa zmenila.. ale nedovolím vela ludom , spoznať ma, tak si o mne asi myslia zlé veci.. mám svoj svet a málokoho do neho vpustím, teraz... ale minulosť..no každý nejakú máme :((
Nezmeníš sa pri ňom, budete sa navzájom ťahať dolu, preto som napísala, že jeden musí byť ten silnejší a nie obaja zakomplexovaní, neistí a v depke.
AdamKrt má úplnú pravdu.
Vy aj chcete byť spolu aj nechcete :) ako malé deti
Coho sa bojis? Ze Ti to neskor bude vycitat? Nebudem Ti klamat, ano, stat sa to moze. A moze sa stat aj to, ze po mesiaci zistite, ze vobec nic nemate spolocne a rozidete sa. Neboj sa, chlapi rozmyslaju inak. Tak nejak pragmatickejsie. " Stalo sa, uz sa neodstane. Bola to chyba, kazdy chyby robi ". Asi takto nejak... nemaju iluzie, maju jasno v tom, ze clovek-aj zena, je bytost z masa a kosti.. nie rozpravkova postavicka. Myslim, ze ked Ti povedal, ze je mu s Tebou dobre a ze chce byt s Tebou, neklame. Aj napriek faktom, ktore uz v suvislosti s Tebou ma. Clovek sa totiz casom a skusenostami meni, formuje. Ty sama najlepsie vies, ze uz nie si tou osobou, ktorou si bola pred 7mi rokmi. Ale ak mas pochybnosti, nechod do vztahu. Nie je to fer voci nemu, ani voci Tebe samej. Stretavajte sa, travte spolu nejaky cas... a ono sa to uz nejakym smerom pohne, uvidis :) Chapem, ze uz chces nieco trvalejsie, nejaku istotu. Neni na tom nic zle. Len sa nevrhaj do niecoho bezhlavo. Nechaj to rast, vyvijat sa... a co z toho bude, podla toho sa zariad.:) Hlavne sa neboj. To, ze nieco nevyjde podla nasich predstav neznamena, ze sa tej predstavy musime vzdat. Len si ju musime trocha prisposobit, okolnostiam a moznostiam. To je vsetko :)