Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Je pravda ze...?

isabella

lenze si si asi neuvedomil, ze dievcata, ktore sem napisali, ze rok cakali, alebo podobne su zrejme mlade baby prave v tom veku...
a velmi to obmedzujes na pudovost, sme predsa ludia a nie zvierata... mozes mat sex s kymkolvek, ale potom by som na tvojom mieste veru pohlavne choroby riesit nechcela, aj to je totiz jeden z dovodov preco sa aj z lekarskeho hladiska poklada za zodpovednejsie mat monogamny vztah(pretoze ani kondom ta pred vsetkymi neochrani)... ale to je uz o tebe, ked chces zit ako zvieratko nech sa paci, je to tvoj zivot, ja si myslim, ze zodpovedny clovek take nieco velmi neuprednostnuje a radsej vyhladava trvalejsie vztahy...

IgorGSM

isabellka: ja som nemal na mysli mladych ludi ktore su v puberte a maju cca 15 - 17 a este nikdy nemali sex ale mal som na mysli dospelych sexualne aktivnych ludi.
Pri teenageroch by sa ta debata mierne menila a samozrejme tam je normalne pockat.
Ale dalsia vec je moj nazor a ten je ze sex nie je "posvätna vec" ale bezna vec a je rozdiel niekoho milovat a uzivat si s nim milovanie a je rozdiel cisto len sex ktory mozem mat s kymkolvek kto sa mi paci a nepotrebujem k tomu ziadny vztah a cit.

tak.tik

Igor ja nemam 15 mam viac ako 28 a tie zivocisne pudy viem dokonale ovladat nie som blb -zakladna zivocisna potreba moderneho zivocich 21 storacia je ovladat svoje pudy a nie nahanat vsetko co sa pohne a ....
to sa dialo davno pradavno ale su aj taky
ja nepijem vodu ked ju zbadam ale ked citim smad

isabella

a k teme... mozno su po dlhsom cakani intenzivnejsie prve spolocne sexualne zazitky, no to casom opadne tak isto rychlo ako keby sa zacalo o mesiac skor, takze je to v podstate co sa intenzity tyka uplne jedno kolko sa caka...

isabella

tak igor ak dovolis, vyjadrim sa aj za svojho muza, moj sexualny apetit je o cosi vyssi ako ten jeho a to nie som ziadna nymfomanka, kazdy clovek sa vie ktorit ak je na urovni... a neviem ako ty, ale ja si myslim, ze ked 16-17 rocne dievcata pockaju aj rok, kym skusia s chlapcom prvy sex, tak je to v ich veku velmi rozumne, ako je to u ludi po 20tke, to je uz zasa o niecom inom, nemozes predsa porovnavat mlade hokly vo vyvine s dospelymi zenami... btw, pockat tak mesiac by som povedala, ze je celkom v norme a plus minus u dospelych ludi asi aj bezne, aj ked mam pocit, ze zvysujucim vekom sa ten cas u cloveka skracuje...
tak sa prosim ta nenavazaj do mladych bab len za to, ze na svoj vek maju dostatok rozumu a zodpovednosti a nie je pravda, ze ked chlap nema u jednej musi mat zakonite u druhej, nevravim sice, ze si partneri po sexualnej stranke sadnut nemusia, to je tiez dost dolezite, ale sexualny zivot sa da doladovat a vylepovat a nie je to az tak casto, co by sa stretli partneri s neprekonatelnymi prekazkami co sa tyka ich sexualneho zivota... a koncom zivota je aj tak dolezitejsie ako si s tym clovekom rozumies po ludskej stranke a ako priatel, ale to uz do tejto debaty asi nepatri...

IgorGSM

A nech sa k tomu vyjadri aj nejaky chlap ze ci to tak nie je. Chlap myslim niekoho kto ma nad 20r a nie 15 rocny pubertiak co si mysli ze zivot je ruzova gombicka

IgorGSM

hassy: Ja som nepovedal ze zena nema tieto pudy ale muzske su silnejsie pretoze je to dane muzovi ako samci, proste ma geneticky dane ze sex=rozmnozovanie a tym padom to je u neho velmi velka potreba ale zena ma ine pudove hodnoty na vyssom rebricku (ako napriklad starat sa a chranit robinu) a preto prenu neni sex tak dolezity ako pre muza.

IgorGSM

Boze uz to konecne pochopte zenske ze sex je zakladna zivocisna potreba tak isto ako jedlo, spanok atd. a veci ako "dovera vo vztahu" a podobne hovadiny s tym nic spolocne nemaju. Proste cisto pudova zalezitost ktora moze byt potlacana spolocenskymi vplyvmi ale nikdy nebude uplne ovladnuta.