Chcem tak od nich veľa?

Príspevok v téme: Chcem tak od nich veľa?
tttt

Ahojte, asi je to moja chyba, ale neviem si pomôcť. Som strašná puntičkárka a hľavne doma, nútim brata aby si upratoval po sebe, umyl riad a tak a on stále nič a mňa to neskutočne rozčuluje. A potom sa zamýšlam, že čo ak sú všetci chlapi rovnakí lebo aj u otca je to tak že mu musím povedať aby niečo spravil keď mama neni doma a máme všade bordel. Samozrejme upratujem, periem, žehlím a iné práce robím ja ale chcem od nič aby aspoň minimálne si umylili riad po sebe. No a potom sa zamýšlam bože veď so mnou žiaden chlap nevydrží lebo ho budem len sekírovať a tak. Moja mama je tiež takáto puntičkárka a už sa zmierila s tým že ich neprevychová a všetko teraz robí ona a ja, a teraz už nevládze už toho všetkého má plné zuby...Chcem tam od ních veľa??

alusinka

No, kedze sa to tyka chlapov, tak podla mna, chces od nich vela ;) Moj chlap sa bezomna ani nenaje... radsej bude hladovat... ale ja sa uz nerozculujem... Nakolko moje hystericke zachvaty nikdy k nicomu neviedli. A to niesom nejako extra puntickarska..
Dufam, ze si najdes muza, co nebude taky bordelar, a ked aj nahodou ano, tak si pre to nenic nervy ;)

zuzanaaaaaaa

mozem ta ubezpecit, ze nie vsetci chlapi su taki, ako tvoj otec a brat. ja mam priatela, ktory uprace, povysava, navari.. nemusim mu nic hovorit, dokonca ked necham nejake svoje veci hodene len na stolicke, tak ich odlozi.. nie je prehnane poriadkumilovny, ale tak v norme, proste neznasa neporiadok. a ze s tebou nevydrzi ziaden? :D este bude bohu dakovat, ze ma pri sebe taku zenu, co sa postara o vsetko. a sekirovat treba vsetkych :))))

jajka001_

no, nechces od nich vela, ale su to chlapi. fakt je ze sa viac namakas tym prehovaranim nech nieco spravia. ale oni inak nic nespravia. ak najdes chlapa co bude schopny po sebe upratat, mas stastie. tak ho potom prosim moc nebuzeruj nech neujde :)