ahojte. pisala som tu uz pred par dnami ohladom canestenu. po bazene som dostala "mykozu" - pravdepodobne. proste na druhy den rano som zacala citit tie zname priznaky, svrbenie atd. hned som si isla kupit canesten combi. vytok nemam, ale natieram sa canesten kremom uz 8 dni, a stale mam okolie posvy mierne zacervenane a citim tam sem-tam svrbenie, ale nie je to nic hrozne, preto ma to matie. je mozne ze to nie su kvasinky ale nieco ine ? alebo je 8 dni malo a mam este cakat ???
co s tym ?
soda bikarbona je fajn..alebo este lepsie cajovnikovy olej ..ten ale treba riedit s olivovym
mirka 23
co je prosim ta strieborna voda? a tou sodou bicarbonou si si ista? nepocula som o tom
neberiem probiotika a sladke jem pomenej, ale jem stale..
ja nerozumiem tomu, preco to mam stale zacervenane ? a vytok nemam, svrbi ma to len sem-tam slabo, co to potom je ???
Áno mala som,aj keď som v poriadku, stále používam intimky, lebo je leto a á sa stále chodím kúpať, tak si intimky dávam na prevenciu.
a mala si k nim aj taku testovaciu spilku na domaci test mykozy ?? lebo som si to teraz robila a ukazuje to ze nemam nic, napriek tomu ze citim svrbenie :/
Veď intimky sú tenké, ani ich necitím. Na internete najdeš čo všetko aniónové vložky liečia, a tiež dodavajú energiu.
no dobre no.. ja som ich jeden cas aj pouzivala stale, potom som nejak prestala lebo mi to vadi, nenavidim pocit vlozky :), aj ked mam tie intimky.
takze sa ti to uz vobec nevracia ?
áno každý deň, cez menštuáciu vložky a medzi menštráciou intimky.
martuška a musim ich nosit kazdy den? a potom sa ti mykoza uz VOBEC nevracia ? nikdy ?