Mŕtvi pred očami...

Príspevok v téme: Mŕtvi pred očami...
Ja_Neviem_

Môžno vám to bude pripadať úplne divné, ale... Každý večer, keď si idem ľahnúť, myslím na ľudí, ktorí tu už nie sú, preto sa mi nedarí zaspať. Je to strašné, stále na nich myslím a mám v hlave ich zosnulé telá. Nedajú sa z mojej mysle vymazať. Dokonca niekedy sa v mojej izbe v noci dejú veľmi zvláštne veci. Mám pocit, že niekto premiestňuje veci na mojom písacom stole, dokonca som už mnohokrát počula kroky. Rozmýšľala som, že pôjdem za psychologičkou. Lenže malo by to nejaký význam? Ja si už sama pomôcť neviem...

tak

nie nie si blbec, ale nechaj tych ludi odist v pokoji, ... pretoze to moze prerast do horsich veci, ... ozaj mozes byt z toho chora, ...

Ja_Neviem_

Lenže ja to fakt počujem!!! Viem, že vyzerám ako blbec, ale je to tak. Občas mi samé od seba padajú aj veci. Fakt neviem, čo mám robiť. Už som to mnohokrát riešila aj s maminou. Neviem, či by to nemohlo byť tým, že keďže o zosnulých rozmýšľam, tak ich aj privolávam :(.

jajka001_

myslis na blizkych, ktori zomreli? to ze pocujes zvlastne zvuky je len tvojou predstavivostou. prestan s tym lebo z toho mozes ochoriet.
ti, co umreli, su mrtvi, a uz sa nikdy nevratia.