Dobrý deň.Bola som 4 roky na materskej,obyčajne som "bola"odvážna žena.Včera som samú seba nespoznala.Mala som akože istú prácu a včera sme sa všetci čo sme tam prišli mali zoznámiť s prácou ktorú budeme vykonávať ale omyl.Čakalo nás výb.konanie.Prišla celá "delgácia" podniku a nás tam bolo cca 30 ľudí.A podme,kažý o sebe rozprávať , škola,robota,prečo ste ukončili prac.pomer..atd..Mňa rozklepalo.Hovorím Vám,že dobre že sa mi aj hlava netriasla.Nemohla som sa pozrieť ani do očí tomu vedeniu.Čo sa to so mnou robí?! Odskočila som na WC a späť ma už nikto nedostal.Vyčítam si to,pretože mohla som získať fajn prácu,no zľakla som sa pohľadov ľudí,to že ma sledovalo veľa ľudí a ja by som mala o sebe vravieť! Fúúú. Pritom šlo o prácu robotníka ale výberové konanie akoby na neakých novinárov v rámci zistenia ako sa ľudia vyjadruju atd...Ako..aj sa za to hambim,že som zdrhla ale hovorím Vám,roklepala som sa celá...Nemáte niekto podobný problém alebo ako to riešiť?
problém vystupovať pred ľudmi
nic si z toho nerob, taketo situacie nezvlada kazdy, ...
neviem, ja take situacie tiez nezvladam. vzdy mi robilo problem aj odpovedat pri tabuli.
myslim ze takyto sposob vyberu ludi je dost čudný.