Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

problém vystupovať pred ľudmi

Príspevok v téme: problém vystupovať pred ľudmi
DOLCEVITA

Dobrý deň.Bola som 4 roky na materskej,obyčajne som "bola"odvážna žena.Včera som samú seba nespoznala.Mala som akože istú prácu a včera sme sa všetci čo sme tam prišli mali zoznámiť s prácou ktorú budeme vykonávať ale omyl.Čakalo nás výb.konanie.Prišla celá "delgácia" podniku a nás tam bolo cca 30 ľudí.A podme,kažý o sebe rozprávať , škola,robota,prečo ste ukončili prac.pomer..atd..Mňa rozklepalo.Hovorím Vám,že dobre že sa mi aj hlava netriasla.Nemohla som sa pozrieť ani do očí tomu vedeniu.Čo sa to so mnou robí?! Odskočila som na WC a späť ma už nikto nedostal.Vyčítam si to,pretože mohla som získať fajn prácu,no zľakla som sa pohľadov ľudí,to že ma sledovalo veľa ľudí a ja by som mala o sebe vravieť! Fúúú. Pritom šlo o prácu robotníka ale výberové konanie akoby na neakých novinárov v rámci zistenia ako sa ľudia vyjadruju atd...Ako..aj sa za to hambim,že som zdrhla ale hovorím Vám,roklepala som sa celá...Nemáte niekto podobný problém alebo ako to riešiť?

jajka001_

neviem, ja take situacie tiez nezvladam. vzdy mi robilo problem aj odpovedat pri tabuli.
myslim ze takyto sposob vyberu ludi je dost čudný.