Niekto s podobnou skusenostou? Ako to riesit...?

Príspevok v téme: Niekto s podobnou skusenostou? Ako to riesit...?
tralalaaa

Mam problem vo vztahu, so sebou samou.. Mam priatela uz dva a pol roka.. problem je v tom, ze zrazu som si nie ista ci mi je s nim tak dobre..aj ked neviem preco.. priatel je uplne uzasny, az na male malickosti, ktore mi vadia..napr. je strasne pedantny co sa tyka cistoty v byte, stale vsetko musi byt dokonale upratane, ked sa nieco nepodari, navine som samozrejme ja, musi byt casto tak ako on povie...a casto sa hadame kvoli malickostiam, ale dost hadame.. lebo sme strasne tvrdohlavi.. ale inak je vtipny, pozorny, inteligentny, stara sa o mna a miluje ma... ja vsak neviem ci ho lubim tak aby som toto vsetko dokazala do buducnosti akceptovat a vydrzala tie hadky.. mam proste strasne pochybnosti..a som ako bez zivota teraz, proste neviem co mam robit a je to zle.. tazko je sa rozist...prejde to? alebo to nezistim kym sa nerozideme..? velmi by som mu ublizila...

martinka54

to je dobre, ze spolu uz byvate aspon sa lepsie vo vsetkom spoznate a uz teraz vidis, ze to nie je zrovna najlepsie. ale kde to je na 100percent?
mojmu je zase vsetko jedno, ked sa mi nechce upratat povie mi, ze aj zajtra je den. ale zase on ma na vsetko cas, raz sme leteli do turecka a kvoli nemu sme skoro zmeskali lietadlo, si zober, ze mali sme letiet z ba a bola pol hodina pred odletom a my sme si nakladali kufre v tt, sila, ze?
on zase vzdy meska, ale uz som si na to zvykla

tralalaaa

tak jeho mamu radsej nespominajme... :-) inak a sme studenti, byvame spolu na byte... ako sa rozist ked spolu byvame asi 3-4 mesiace...? :-(

jajka001_

tvoj frajer by si mal najst babu ktora bude este vacsi puntickar ako ona. tu bude obdivovat.
nema to po mame? ked si predstavim takuto svokru, co mi lašuje po skriniach ci mam upratane :D

tralalaaa

jasne to som zabudla spomenut...ja rada jem, a ked som niekedy rychlo jedla (za co samozrejme s atrosku hanbim, lebo to vyzera ako keby som nejedla tyzden, ale aj tak stale som to ja a je to moja vec kym som doma), len tak sa na mna kukal a potom ze jeziis ako jem a blablabla...ked som to nevydrzala a jasne som mu povedala nech sa uz nikdy nepletie do toho ako jem, je to moja vec, ,tak s tym prestal (mi nieco hovorit).. teraz ked sa to niekedy stane, len na mna kuka a ked si to vsimnem, snazi sa zasmiat a poznamena ,,laska, ty si uz velmi hladna co?"... no proste musi si rypnut... :-D

lea32

ja som nedochvilny bordelar a priatel nastastie tiez:O) zazila som kamaratkinho puntickara frajera, rozisiel sa s nou za to, ze jedla na ranajkach nakrajane vajicko rukami a nie priborom a on to vraj uz nevydrzi, ze sa sprava ako bufetacka... a to nebudem spominat, ako jej na dovolenke vyhadzal skrinu, lebo nemala tricka v kominkoch...

tralalaaa

ja mam 23, on tiez... najhorsie je ze ked sa nehadame a sme ,,v pohode" je nam spolu super, smejeme sa, blaznime, aj porozpravame o kadecom.. preto je to o to tazsie..bojim sa, ze sa unahlim a budem lutovat.. a keby sme sa aj rozchadzali, nechapal by to..zarucene..ten dovod... ini by povedali ze mam byt rada ze mam chlapa co za mna uprace.. :-/

jajka001_

ano ano len ho ospravedlnuj:) stresak, nervak, a co je najhorsie, za vsetko mozes ty. presne tak, nezmenis ho. keby bol len uzkostlivy ale este k tomu obvinuje z toho teba. toto nebude pohodovy zivot.