Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

pomoc, ktory klaves na zapnutie internetu?

Príspevok v téme: pomoc, ktory klaves na zapnutie internetu?
milli11

Mam technicku otazku, mozno hlupu, ale neviem, kde je problem? Teraz mam mobilny internet, ten z reklamy, zasunies a ides na web, preto som na internete.
Problem je, ze normalne mam mam obycajny internet od T comu a pred par dnami prestal fungovat. Presne vtedy, ked bol u nas na navsteve stryko aj s malym bratrancom. Bratranec sa na chvilu dostal do mojej izby k notebooku a stisol nejake klavesy a odvtedy to nejde. Nahoda alebo existuje klaves ktorym sa vypina pripojenie na internet?
Platim poctivo a ani neprisla upomienka, teda aspon zatial nie.
Ak ano, poradite mi, ktory klaves je?
Velka vdaka.

milli11

Uz som si myslela, ze som nasla chybu, ale len som sa zamotala. V routri mam 3 kable a nasla som jeden odpojeny. Volne boli 3 dierky, skusala som ho zapojit postupne do vsetkych, ale nic. Dam ten kabel do dierky v routri, pripoji sa na internet, ale len na 5 sekund a hned sa odpoji. Dokonca, v jednej nefunguje vobec, ale v ostatnych 2 aspon na par sekund. Kde je chyba?
Neviete niekto stranku, ako by som tie kably mala pozapajat? Ked to hladam na internete, ukaze mi iba nastavenie cez pocitac. Ale ja potrebujem obrazok, ako zapojit tie kable.
Velka vdaka.

AdamKrt

Ak je to notebook, ten mava aj setriaci rezim, kde sa daju napr. vypnut sietove karty, pripadne aj USB porty. Ak vypne USB porty, tak modem fungovat nebude.

milli11

Predtym mi zobrazovalo pripojenie od T-Comu, ale teraz to tam nie je miesto toho tam je len Default Conection, ale to je pripojeny ten mobilny internet, co mam teraz. Pozriem sa na to az zajtra, teraz v noci sa mi v tom nechce babrat, mozno len nejaky kabel od modemu nie je pevne pripojeny a ak su vsetky pevne pripojene, neviem, kde moze byt chyba?

electra

aký je obyčajný internet od T-comu? máš zapojený cez kábel, alebo wifi pripojenie? pripojenie je funkčné? ak si klikneš na centrum sietí, zobrazuje ti t-com?

lost

Nevypol ten modem alebo co to je? :)
Ak sa to vobec da.

Zatial som tiez nepocul o tom ze by existovala taka klavesa..