Už mi je zle z ludí všeobecne. Nikomu sa už na tomto svete nedá veriť. Neostali mi priatelia z detstva a teraz, v dospelosti je velmi ťažké nájsť niekoho, kto sa na vás pri prvej príležitosti nevykašle. Musím povedať, že ludia, ste úžasní, keď potrebujete peniaze,alebo chcete sex. Neviem, vždy hladám chybu v sebe.. ale už neviem kde. Pre ludí, ktorých mám rada, by som sa aj roztrhla, dala by som im aj posledné.. ale potom zistím, že to len zneužívajú. Len ma udivuje, kolko mám priatelov a ako málo z nich je skutočných. Prečo sú ludia takí falošní, sebeckí, vypočítaví, to už čo je za skazený svet toto.. je v ňom už tolko faloše, že už mi pomaly nič nepripadá skutočné.. všetko je len taká hra. A vždy niečo za niečo. Už sa tu cítim príliž sama a toto divadlo ma nebaví.. Ako dlho mám hladať niekoho, kto tu bude vždy pre mňa a môžem mu veriť?
skazení ludia!
Draha Martinka
ano, ked je cloveku zle, tak cely svet vidi cierny zly vypocitavy,... skus sa odputat od takychto ludi, tak pomalicky, svet je carovny a krasny, najdi si priatelov, staci aj jeden, ktory Ta bude naplnat, zaluby, nieco pekne planovat, tesit sa aj tak malinko alebo blaznivo vela, ... najdes ten spravny smer cest, stastne myslieny a uzasny svet, ... zelam Ti to z celeho srdca, ...
hmm zaujímavé, prečo sú ľudia zlí, falošní,vypočítaví. A ešte zaujímavejšie je, že tieto úvahy taktiež píše človek...
možno je chyba práve v tebe a mala by si byť menej obetavá, viac sebecká a menej riešiť...