Skusal to niekto? Naozaj funguje alebo je to len odrb?
Googlujem a nic od ziadnych ludi som nenasla iba od tej pani co to propaguje.
Diky za odpovede :)
Achromin
pomožte mi prosim neviem ako zohnat achromin na žiadne inzeraty nechcu odpovedat mat zaujem o nho
-Rýchlo a spoľahlivo odstráni tmavé škvrny na tvári i tele,ako sú pehy,starecké škvrny,škvrny po tehotenstve a ďaľšie. -Výnimočný produkt s vysokým efektom je dosiahnutý tým,že aktívne zložky blokujú nadprodukciu melanínového pigmentu.-Vďaka obsahu UV filtrov je pokožka dokonale chránená pred škodlivými vplyvmi slnečného žiarenia. www.eshop-rychlo.sk
Ja som nasla aj tohoto predajcu, ale neviem www.azet.sk
ja achromin uz tiez pouzivam,ale priznam sa nie velmi pravidelne,lebo sa mi zas vyhodilo akne a tento krem je dost mastny,ale ked som nemala tolko pupakov tak som ho davala aj tri krat denne
Dobrý deň, chcela by som všetkým povedať, ktorí neveríte krémom na pehy, že krém achromin naozaj funguje. Mne najskôr pehy vytiahlo viac a teraz ich mám len na nose tak trošku...Odporučila som ho aj kamarátke a jej dokonca pomáha aj na vrásky, kedže je staršia. Takže ja vrelo odporúčam....
Takže ja krém Achromin používam asi 2 týždeň a musím povedať, že prvé výsledky už badať...Moja tvár má jednotnú farbu a hlavne začali mi miznúť slabšie farebné pehy...viem, že ak chcem aby mi zmyzli aj tie tmavšie tak to chce čas...natieram ho len ráno a večer keďže chodím do práce nie je čas medzitým natierať....a taktiež ho nenanášam moc nakolko je dosť mastný takže stačí mne osobne troška...JA som spokojná a predtým ako miniem túto tubu, ktorá je veľká si objednám ďalšiu...