tak vsetci kto sa chce nech mi odpovie.. Poslete frajerovi sms ku, kde mu narovinu napisete, ze mame doma damsku navstevu a ze ak ma chut nech sa prida:)On bol na vikend mimo cca 20km do nasho bytiku a sice velmi ho zaujala smska a vie, ze som ho chcela potesit...ale kamaratka nemohla byt dlhsie a tak sme sa zdrzali do kedy to bolo mozne..nuz a moj podareny frajer to nestihal(bol na navsteve u kamarata zo skoly) a akurat sa iba preberali k zivotu...a po vsetkej sms kovej vymene nakoniec nedosiel..tak co si mysliet o tom...chlap o tom basni a ked ma moznost tak nestiha:) hm zeby zle nacasovane??? Co vy na to????
Trojka - a chlap ju odmietne...
trojka je riziko,ked je vážny vztah.
Mozno mal trojku u kamarata. On, kamarat a zazitky.
Ale inak si myslim, ze tvoj frajer ma rozum, ze nesiel do tej trojky.
Vsade sa pise, ake su potom problemy. Mat sex s neznamymi je este fajn, ale ak je su tam partneri, je tu riziko. Co ak sa zalubi do tej druhej, co ak mi da vyzrat, ze som sa pri sexe viac venoval tej druhej?
mate :DDD
on by na trojku iste pristal, ale každý chlap potom myslí, čo keby na budúce chcela trojku ona, ale s 2 chlapmi,to eee.
a, jedna vec su sexualne fantazie, a druha realita :) mozno je hanblivy
tak zas neni baba ako baba. co ak sa mu ta kamoska nepacila. alebo, co ak sa nechcel dostat do zbytocnych problemov. fakt si to myslela vazne? neziarlila by si na nu?
keby to fakt chcel, ver tomu ze by si nemusela cakat dlhsie ako je najnutnejsie potrebne :)
asi sa zlakol :)alebo mu nevyhovovala tvoja kamaratka, alebo až tak netúži po trojke ako ty, alebo možno chce skúsiť trojku ale nie s tebou a posledné to sa musíš opýtať jeho :)))
asi keci keci..muzske silne reci:))) a ked pride na realitu tak...xixixi..no Jajka tak moj chlap je 100% chlap ale desne pohodlny a ma navsetko ma cas
z tej SMS mu nebolo jasné, že sa jedná o trojku.Pomyslel si, má nejakú kamošku a počúvať ich, radšej pokecám so spolužiakom.
sorry, ale ak ta sms znela presne takto:
"mame doma damsku navstevu a ze ak ma chut nech sa prida:)" tak potom to mohol pochopit vselijako.
a keby to aj pochopil jednym jedinym sposobom >> ze by to mal byt sex v 3 a aj tak to znamena, ze : 1. on nema zaujem 2. ty mas stereotypne myslenie ked si myslis, ze kazdy chlap automaticky tuzi po sexe v 3.
nic viac, nic menej..