Ahojte poradite mi prosim?mam priatela daky ten rok a zatajil mi ze musel spat cez noc u jednej zenskej lebo jej bolo velmi zle aj ma male dieta ze mala aj pohotovost pri sebe viac krat a povedal mi ze spal na zemi ze sa nemusim bat nebolo nic ze by ma nedokazal podviest ze miluje len mna.povedal mi to az po tyzdni.Sa mi ospravedlnil lebo ho to velmi zralo.Ja mu verim lebo ho lubim ale ma to dost vzalo co mam prosim vas robit???napiste
Preco mi priatel zatajil?
Ahoj, tak toto naozaj neries..naco vsetko vediet...co vyspal sa s nou alebo tak...nezatajil a co naozaj ani zeny ani muzi si nemusime vsetko hovorit... Pokial je vsetko ok a nik nikoho nepodviedol..on vobec nic nemusel zatajit iba ta nechcel zbytocne zatazovat...Otazka je aj ty mu vsetko zakvacis na krk??? Preboha byt vo vztahu neznamena dychat, zit a byt uplna dvojka dvojka..dvaja sa maju doplnat a nie zit zivot jeden za druheho..NIC to dievca nemusi znamenat... ver mi... su veci, ktore nam chlapi naozaj kvackat nemusia.. Skus mu doverovat..a pokial sa ti ospravedlnil...
usiko... ja mu doverujem a verim to je jasne ze by to bolo uz inak keby sa to dozviem od niekoho ineho ale som rada ze mi to povedal mi si vzdy povieme ked nas nieco suri to je najlepsie vo vztahu ked su k sebe partneri uprimny
Podla mna je uprimny voci tebe, keby tam bolo nieco viac tak by ti o tom nepovedal a keby sa to k tebe nejakou cestou nahodou dostalo tak by sa vykrucal. Nie kazdy chlap by sa takto zachoval. Dovera je to najhlavnejsie.
...hop,. a zatajil ti to mozno prave preto, ze ta ma naozaj rad a bal sa ti to povedat, lebo nevedal, ako zareagujes...to je vsetko...zatial by som za tym nic nehladala....
hillary, nemas robit nic. Proste mu doveruj, ak ta sklame, tak ho opustis, ale teraz mu ver, povedal ti to, tak co? Mohol to zatajit a dozvedela by si sa to od niekoho cudzieho - vtedy by si mohla zacat robit paniku ale takto?
...jedno ti poviem, ziarlivost je zbytocna /aj ked ty asi neziarlis/, ak ti chlap zabehne za inou a podvedie ta, niet o co stat a ty aspon vies, co je zac....
A ako sa k nej dostal? Stretol ju na ulici, prislo jej zle tak jej pomohol ist domov alebo sa poznaju? Aj moj otec informoval kedysi moju mamu, ze ta blondina ktoru vozi v aute (ak by jej niekto nieco hovoril) je ta blondava kolegyna ktoru pozna. Casom sa ukazalo, ze blondina ktoru vozil nebola kolegyna ale milenka...Uz s nou aj zije a nasi sa rozviedli..
jajka....oboje
ved ti to nemusel povedat. bud ta velmi lubi alebo sa boji ze sa to dozvies od niekoho ineho. alebo oboje.
jajka001...preco si myslis???
tyjamy,mate59,mirka23...dakujem ze ste mi takto popisali lebo ma to fakt dost zhryzalo ale je to uz lepsie diky.