Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bolest hlavy az problemy zo zrakom

Príspevok v téme: Bolest hlavy az problemy zo zrakom
peterr

Dobry den. Obraciam sa sem, pretoze uz neviem kam s tym. Behal som po lekaroch, nic mi nezistili. Dost casto ma v dectve bolela hlava, zistili ze mam slabsie lave oko.. zacal som nosit okuliare... No v poslednej dobe, zvykne to byt raz za 3mesiace, znicoho nic prestanem dobre vidiet, tj pozeram sa kolmo na velky napis BILLA a vidim len niektore pismena.. ako keby boli zahmlene ostatne pismena, alebo sa pozeram niekomu do tvare a nevidim mu poriadne oci, je to velmi neprijemne, trva to asi hodinu, potom to prestane a nasleduje 2jdnova strasna bolest hlavy, nepomahaju ziadne tabletky, predpisali mi ich uz vela, ziadna nepomohla, jednoducho musim lezat 2dni v posteli v strasnych bolestiach. Prosim ludia pomozte mi, je to velmi neprijemne, a obavam sa ze sa mi to niekedy stane na motorke, v skole ( cestujem 25do skoly a neviem si predstavit ze by sa mi to stalo po ceste...) prosim.

veronikaa

skromnaZA-nechapem preco brat nejde hned na pohotovost!!mojmu bratovi sa to stalo tiez a isiel hned.s tym nie su zarty!!ak sa mu kusok aj zapichol, , infekcia, korozia..ja by som isla hned.a bude mat pokoj.oko mozes vyplachnuy ophtalo septonex kvapkami, masticku zatial nie, zatvorit, zalepit s gazovym vankusikom a ist k dr co jaskor.a co najmenej s nim hybat.

Kachita

Mozno mas problem s mikrocirkulaciou v mozgu alebo to moze ist aj od chrbtice. tazko povedat, ono nemyslim si, ze by si mal nejaky nalez, to by si doktori hned vsimli. Moze to byt nieco nepatrne, co naopak vie sposobit velku pliagu. Skus si pocas tych dvojdnovych zachvatov dat aj tabletku na upokojenie, napr. Lexaurin. Ak ti to ulavi, mozno budes vediet, ze je to nervoveho povodu.

skromnaZA

Kto poradí: brácho pri brúsení nemal ochranu na očiach a odfrcla mu asi spona do oka.kým pôjde yajtra k lekárovi,kto poradí ako ymierniť bolesť alebo čo môže urobiť.Dík

bolest hlavy

peterr-verim, ze ked si napsial, ze si pobehal doktorov, ze si bol riadne vysetreny na ocnom/ocne pozadie, ocny tlak a atd/ a aj na neurologii/migrena, aneuryzma/ak nie, tak sa pytaj na tieto odelenia .len skoda ze si nenapisal zaver, co zistili, ale zrejme nic..ja mam dost velke dioptrie, lave oko o dost slabsie ako prave, a obcas ma chyti tiez silna bolest jednej polky hlavy, taka pichlava, intenzivna, a aj bolest oka akoby malo ist explodovat, ale vzdy to trva len chvilocku-necelu minutku, ale to doznievanie je neprijemne.mas pravdu, moze to byt nebezpecne ohladom kratkodobej znizenej koncentraciu nasledkom bolesti. ja som bola vysetrena na ocnom adr to odovodnuila mojou vyskokou kratkozrakostou.ale na tvojom mieste by som patrala dalej.porad sa so svojim lekarom este raz, povedz mu,ze sa to nezlepsuje..