Ahoj som tehotna ale mam len 16r dnes som to povedala mojmu chlapcovi s ktorym som uz 2 mesiace ten s tym nechce mat vraj nic spolocne a ze pojde na testy ze to nie je jeho dieta doma to este mama nevie otec ten ma zabije to je iste ... neviem co mam robit som 1 mesiaci chcem si to nechat ale vazne sa bojim velmi sa bojim, neviem co mam robit
som tehotna mam strach ze ma otec zabije
Podla mna vymyslena tema a niekto sa dobre zabava.
Uz len to, ze pise, ze su spolu UZ 2 mesiace.. vie, ze tymto ludi dostatocne poburi..
Ze ten 26 rocny frajer neveri, ze to je jeho a chce ist na testy.. dievca zrejme pozera prilis vela americkych filmov..
Dalej..je v 1 mesiaci? A na to ako prisla? Zvycajne sa da s urcitostou urcit tehotenstvo mozno v 2 mesiaci.. v prvom tazko.. najma ked to je neplanovane tehotenstvo..
Dievca, mohla si si vymysliet trochu lepsi scenar ;)
..moj nazor je...nikto cudzi nema pravo ti povedat..urob to..alebo to !..je to len a len vasa rodinna zalezitost !...a verim..ze to vyriesite tak...ako vy uznate za najrozumnejsie...a ber to moja tak...ze vzdy je vsetko tak ako ma byt...osud ta postavil z nejakeho dovodu..uz taku mladucku..pred taketo vazne rozhodnutie...a ja verim..ze ta to niekam posunie ...zrejme aj tvoju rodinu....neboj sa...vsetko ma riesenie...drzim palce !
deti maju deti...teraz uz je neskoro.na potrat si primlada,a to je ta najhorsia moznost,zabijes kus seba ak to dieta das zabit...neviem ake mas nabozenske presvedcenie,ale ja som zasadne proti potratom.mam kamaratku ktora mala decko v 16,v 15 ostala tehotna a teraz zije usporiadanym zivotom.frajer ju takisto opustil a ma noveho priatela a idu sa brat.ak ta to 16decko nechalo,ser nanho,povedz to mame,a potom nech to ona povie otcovi.riesenie stale existuje...ale potrat je to najhorsie co mozes spravit..
..hlavne neodkladaj to oznamenie svojej mame..!.neviem ake mate vstahy doma...ale musis s tym pocitat..ze bude v soku...a otec tiez !..ale urcite najdete nejake riesenie...su tri..nechas si to..potrat alebo adopcia...vsetko zalezi od toho..v akych pomeroch zijete a akych mas ludi okolo seba...prajem ti..co najlepsie riesenie...
Aký chlapec,aký priateľ,to je oblbovač naivných dievčat,hajzlík...ty v 16tich máš právo byť hlúpa.
Pre rodičov to bude shoking,ale iba chvíľu,budete sa musieť dohodnúť.
Hlavne mysli pozitívne,aby sa to neprenášalo na plod,však vieš aký prvý trimester dôležitý vo vývoji plodu.
..dôležité,skoro som zabudla,keby si náhodou ochorela,napr.angína od zmrzliny-prísny zákaz užívania antibiotík!!!
jasné že stíha, za dva mesiace "chodenia" (alebo radšej kopulovania) má dosť šancí otehotnieť :-)) nesedí mi však štýl písania ...
to stíha :) neverila by si aki su niektori ludia....
vymyslená téma, načo reagujete.
1. chodí s ním UŽ dva mesiace!! - to má vyvolať pohoršenie
2. je v prvom mesiaci - žena zistí že je tehotná práve na začiatku 2. mesiaca.
Nuz, to je tak, ked deti robia deti! Myslim, ze na svoju hlupost si uz doplatila dostatocne, takze sa zaobides bez vsetkych tych kritickych reci, ktore ta teraz tak ci tak cakaju a okrem dalsich dosledkov, budes musiet ich podstupit. Dieta si chces nechat, v poriadku, ale mala by si to brat tak ze si zodpovedna za jeho vznik a tym padom aj za to, ze sa on budes riadne starat. V skole si mozes dat prerusenie studia, ale ber na vedomie ze je to len prerusenie a mysli na to, ue sa musis raz vratit. Od otca dietata pozaduj vyzivne, na ktore mas narok a potom uz len popros rodicov, aby ti odpustili, ukaz im svoju ochotu riesit rozumne situaciu a popros ich o pomoc a hlavne podporu. Nie si prva, ani posledna. Ja by som svoju dceru asi tiez prizabila- alebo skor ona mna infarktom po prijati info, ale vsetko snad casom prehrmi a sama by som bola nakoniec spokojna babicka. Tak ti drzim palce nasledujuce tazke mesiace tehotenstva hlavne po psychike a vela sil ked sa to narodi a tiez, aby sa s tym rodicia zmierili a podporili ta.