Prosim ludia , velmi potrebujem teraz niekoho pomoc...tieto prazky, boli doposial uzasne, stale som chodila von a nemala som, cas na sprostosti, ktore sa mi inak prehanaju hlavou...Ale od zaciatku tyzdna ma nik nezavolal von, ja viem, ze to nie je dlho, ale mne staci len malicko aby som bola v depkach... Prosim velmi potrebujem par povzbudzujuich slov, pretote vzdy ked som sama, myslim, len na to ako tento zivot nema zmysel, ako je vsetko zbytocne, ten pocit beznadeje ma asi rozoziera za ziva, kedisy som citila bolest, ale teraz ani to, len cista beznadej, neviem ako z toho vyjst, chcem sa zabit, nemyslim na nic ine, nechcem dalej pokracovat v tomto zivote...
Potrebujem par povzbudzujucich slov
Suicide....no ten nick je viac ako výstižný .... ale prosím Ťa zmobilizuj všetky sily čo ešte máš a choď von medzi ľudí...aj cudzích. Nesmieš v tomto stave len tak nečinne zotrvávať,ja napr. mám priateľov ale ako na potvoru už dlhšie som nebola s niektorými v kontakte a tak som sa musela nejako rozptýliť sama...aj teraz idem si dať niečo lepšie pod zub a pôjdem do kina...sama. Ale aspoň trošku to človeka rozptýli,nesmieš upadať do sebaľútosti a v samote potom...no veď vieš,skús zavolať Ty a keď nič tak sa nauč trošku tráviť čas aj sama zo sebou - ale medzi ľuďmi! :-)
zavolaj niekoho ty aj ja sa teraz poslednu dobu nudim doma ale..idem von ku mojim maciatkam sa hram zoberiem si loptu trochu si pohadzemz avolam brta zahrajeme si tenis ..aj dkonca s babkou sa rozpravam... =)) takze mas vela moznosti co robit aby i sa nenudila prejdi sa niekde ..popocuvaj si pesnicky a tancuj spievaj kresli..%))
preco niekoho nezavolas ty? ak aj nikoho nezozenies, chod niekam sama, ci uz do prirody ci medzi ludi, len netrč doma
tak nečakaj kým ťa niekto zavolá von, zavolaj ty! a je toľko vecí, ktoré môžeš robiť aj sama. chod´do kina na nejakú komédiu, do nákupného centra, do fitka...ked vieš, že pri samote máš sklony k depresiám mala by si si sama vytvoriť program ako alternatívu keď si bez priateľov..najhoršie sedieť doma a ľutovať sa...
nie, nie...nepochopili ste...nemam sklony zabit sa, koli tomu, ze ma nik nezavolal von...mam depky uz dlhe roky, ale ked chodim von, nie su take zle...nemozem skratka ja by doma ani chvilu, pretoze ma okamzite chyti depka...
neboj oni coskoro zavolaju:)
to je vymyslená téma alebo má niekto vážne sklony zabiť sa kvôli tomu, že týždeň nebol vonku??