Ahojte, viem že je to otrasne čo tu idem písať ale som sa zalúbila do svojho žiaka kt. ma len 19r. a ide maturovať. Ja mám 25 a som takmer čerstvá absolventka a učím 2roky. Je to strašná situacia. Viem že ani ja jemu nie som lahostajna. Kade chodím tak na neho myslím, som v tomu po uši. myslí ma neho ako na muža a viem že je to choré.Poradte ako z toho vyklučkovať a zabudnúť. Hoc moj instinkt mi vraví zbal ho a p.....ho ja ho chcem Som vadna??
milujem svojho žiaka
Tak to ci si vadna ,je otazne. To ,ze ty mas 25 a on 19 je v dnesnom promiskuitnom svete normalne.Dnes sa kladie do popredia otazka,Zalezi na veku ? Zase co rozumieme pod slovkom Normalita ? Ludia na slovo normalita maju skresleny pohlad,tvrdia ,ze normalne je to,co je pre nich najidealnejsie,najvhodnejsie .Ak s myslis,ze pre teba je ten chlapec idealny,lubis ho ..je to normalne.V psychologii sa Normalita chape ako ,,idealny stav ,bez ochorenie " znie to tak psychologicky,ale podstatu v tom musis najst ... Jedina co tu nieje normalne je ze,ked sa vratime do realneho sveta .Ty si ucitel a on ziak .Problem vidim iba v tom.Ovela horsie by bolo,keby mal 15-16 rokov a nizzsi vek ..Ale 19-nastka ,to je muz ..a 6roc rozdiel,hm,pohoda.Tvoje vychodisko .pockaj kym skonci skolu !
Podla mojho nazoru by si si mala udrzat odstup,pokial ten ziak nezmaturuje,pretoze ak by si s nim nieco teraz zacala,tak by sa situacia mohla obratit proti tebe.Myslim,ze to nemoze byt tazke vydrzat tych par mesiacov.Ale samozrejme,pokial chces prist o pracu,tak mozes aj skor s nim nieco podniknut.
no, ja som sa tiez ocitla v podobnej situacii...lenze ziacka som tambola ja...on mal 24 ja 16...nic z toho nakoniec nebolo, on si to rozmyslel velmi rychlo lebo videl na nne ze ho mam rada velmi....teraz ma priatelku....dievca ktore pred rokom zmaturovalo na tej istej skole, a aj ja uz mam par mesiacikov priatela a je mi fajn :o)))
drzim ti palce, a urcite to nieje zle, ze si sa zamilovala do ziaka
nie urcite nie si avdna len mas to dost zlozite pockaj kym zmaturuje urcite a potom sa mozes pokusit o nieco vela stastia!
nie si vadna, len je to trosku zložité, ked je to tvoj žiak.
No neviem ludia, dufam že ma moj isntinkt neklame a ktovie ako ma berie on... či na mna nekuka ako na vadnu..hhaah
hoc jeho oči, pohlady a usmev mi vravia ...cmuky cmuky