ked uraduje alkohol...

Príspevok v téme: ked uraduje alkohol...
nepoucitelny

dlho som zil peknym usporiadanym zivotom, ziadne excesy, v piatok som bol na zure, ozral som sa, rano som sa zobudil kdesi na chodniku bez penazenky a dokladov...
potom doma mi zazvonil taky velmi divny parik, a maval penazenkou, ze ako mi ju doniesli...tak som ich pozval donutra...pohostil som ich vinom, este sam nie triezvy, vyzerali dost podozrivo, ale fakt, ze mi doniesli penazenku vo mne zahnal vsetky podozrenia...
slubil som im ako nalezne 50 €, isli somnou do bankomatu, chlapik asi ocumol PIN...potom sme sli kazdy svojou cestou, poobede vsak zvonili znova, ze si sa s nimi nejdem kupat, tak ja ze dobre, ale nech ma pockaju, ze sa osprchujem...jak som vysiel zo sprchy uz ich nebolo, ale nic podozrive som nevidel..potom sa vratili, aj s nejakym pivom, ze boli v obchode, no za chvilu mali nejaky telefonat, ze musia odist...
tak si isli po svojom...
veci z penazenky sa povalovali na stole, ale nic nechybalo, tak som bol kludny...
potom som vsak zistil, ze v obvycacjke chyba dekoracia, ktoru som tam mal dlhe roky, a nejake dalsie prkotiny z police...tretky...no ale moje osobne veci...v kupelni moja vonavka...a ked som isiel do obchodu, zistil som, ze mam vybieleny ucet...doma som pozrel internet banking...jasne, ze vybrali co tam bolo, medzitym jak som sa sprchoval, odbehli, a potom kartu vratili nazad...zmizlo mi \"len\" 200 €, nastastie som na tomnucte viac nemal...
ale zhrozil som sa, ze co mi vsetko mohli zobrat.. notebook...zazrak, ze sa tak nestalo...
som uz 3 den depke, jednak z tej opice a jednak z toho, jak som sa nechal podviest...depku z toho, ze som hlupak...
neviem sa s tym vyrovnat..a vysvetlit si, preco musim raz za kvartal vyviest nieco, co nedokazem potom pochopit...
no toto uz bolo vynimocne...
ake dosledky mam z toho vyviest?pre seba? najlepsie by bolo zabudnut...
ale nechcem vyviest nieco podobne uz nikdy...konic koncov to este \"dobre\" dopadlo...pustit si hentakych kleptomanov do bytu...to bol fakt rozum...
je mi z toho zle...co by ste si po takom niecom o sebe mysleli?

leninka

Tiež by som to určite nahlásila na polícii. Každá maličkosť je veľmi dôležitá, a všetko im treba povedať, čo Ti zmyzlo, že mali červenú fábiu... Možno niekoho iného okradli o veci vo veľkej hodnote a hľadajú ich... A Ty môžeš pomôcť... Pamiatka na nich ostane, no treba si z toho zobrať ponaučenie a zobrať to aj s humorom... Chce to čas... A to, že sa Ti to stalo zrovna v situácii netriezvosti, tak to je zákon schválnosti, ale zrejme Ťa aj sledovali... Ľudia sú všeliakí... Dobrí aj zlí... Ono to už tak akosi je... Nemôže nám byť stále dobre, inak by sme nevedeli, čo je dobro a šťastie...

janka24

Som asi ina,ale ja nepochopim 50 eur za vratenie penaženky,,,Bolo to od nich mile,ale pozval si ich aj dnu,išiel s nimi vytiahnut peniaze ,s cudzimi ludmi na kupko si chcel...ale už som to videla u isteho človeka...akurat som si včera povedala,že raz strati kluče od bytu a ho vykradnu...ked si ešte aj neznamych ludi vodi do bytu...

nepoucitelny

BK, stve ma to preto, lebo kvoli takymto kvatalnym excesom sa mi uz vselico postavalo...a neviem sa poucit...som typ, ktory ma vycitky svedomia potom, hnusi sa sam sebe...ale dodatocne si to vysvetlit nevie..jednoducho na alkohol nemam klapku...a hentym paskvilom dvom som veril aj napriek tomu, ze by boli podozrivi aj trojrocnemu decku...proste fakt, ze mi tu penazenku s dokladmi doniesli, s tym si kupili moju doveru...ale divne postupy mali, kradnut pouzitu vonavku a bezcennu gulu z ikei...a notbook nechat tam...a vybielit ucet a potom doniest kartu nazad , akoby sa nechumelilo...
a ty si jak o tych 200 dosiel?

BK

Verim ze ta to nasralo a sklamalo, citil by som sa rovnako, lebo vela ludi si mysli ze na take nieco nemozu naletiet. Tak v prvom rade si treba davat vzdy pozor, ale to si uz asi pocul. Potom si povedz to ze aj ked si davas pozor tak je statisticky nevyhnutelne aby sa precalen nieco prihodilo. Hod to za hlavu, no neviem ci na to uplne zabudnes, ak sa od toho odosobnis a povies si ze ake su ludia svine, tak si z toho kludne mozes spravit aj vtipnu historku, sak nie kazdy sa bezne rano zobudza na chodniku :). Tiez som prisiel o 200 eur, no doteraz netusim, kde, ako, preco, tak to neriesim. Faktom ostava ze nie je tvoja chyba aki ludia su, keby sme zili v trochu slusnejsej krajine tak by sa toto holt stavalo len vynimocne.

jajka001_

urcite to nahlás. teraz si v depke, o peniaze ani tak nejde - ale aj ide, hlavne o ten pocit okradnutia. nech ich chytia, ked su taki hlupi, tak to problem nebude. a zachranis financie inym. budes sa lepsie citit.

nepoucitelny

...ja som mal VISU...a jak by to mohli zneuzit bez karty? to fakt neviem.. mam zavolat do sporitelne a opytat sa? ci nieco riskujem a mam tu kartu vymenit aj s pinkodom?

nepoucitelny

fakt mam chut to ohlasit...ale s cim budu moct policajti operovat? na fotkach by som ich poznal...jedine ze kamera niekde...
serie ma, ze som len tak dosiel o tolke prachy...

lost

bankomat by ich mohol nahrat na kameru, ale zneuzit sa da aj inak..

Co by policajti urobili to neviem, no asi by to nebolo lahke, zalezi ako ti zalezi na dvestovke :)
Mozno memali rukavice, odtlacky prstov? (Alebo to nebude take lahke)

Ak si mal Maestro, tak je clekom "v bezpeci" ale ak nie, tak je problem toto i29.tinypic.com

Lemurik

Urcite to nahlas na policii... ty mozno casom zabudnes ale pri takychto ludoch sa da ocakavat, ze nieco podobne spravia znovu, mozno nie tebe ale spravia.... urcite to nahlas, mozno ich zachytila kamera a budu chyteni... usetris tym vela problemov dalsim ludom