môžem? nebude nijak ovplyvnený výsledok? stále mi je blbo.. tak sa chcem preveriť
môžem si spraviť tehotenský test aj keď beriem antikoncepciu?
ak to mas v obdobi menstruacie, tak je to normalne menzes, len sa ti skratil a zoslabol, to je pri uzivani hak bezne, nelam si nad tym hlavu
ahojte no tak som si robila ten text a bol negativny.. :) tak viete istota je istota a nemusí ma to už trápiť.. a to špinenie môže byť slabý menzes, alebo nežiadúci účinok bratia hak, alebo prechladnutie maternice vaječníkov...
jaja nehnevaj sa , ale ty máš ukončenú osobitnú školu ?
je to záležitosť užívania antikoncepcie ale nie toho, že si ju len začala brať, taký menzes majú aj dievčatá čo antikoncepciu berú aj 5 rokov, to vôbec nesúvisí s tým, že si ju začala užívať, je to proste menzes, len slabší...
jaja to spinenie pocas menzesu nie je spinenie, ale samotny menzes, ktory je jednoducho slaby...
ak si mala špinenie v čase menzesu tak to je ako normálna menštruácia a nie je to záležitosť toho, že si len nedávno začala brať antikoncepciu... ak si mala špinenie počas užívania , tak je to záležitosť prvých troch mesiacov, takže odpoveď gynekologa záleží od toho, ako dobre/zle si mu svoj problém vysvetlila...
Jaja, to nie je zvyčajne v prvých troch mesiacoch užívania HAK, to môžeš mať stále... to vôbec nie je spôsobené tým, že si začala užívať HAK... a nie že sliznica nemá čo odlúpiť, ale nemá sa aká sliznica odlúpiť
vtedy je to len také špinenie, ale pokiaľ ti chodí menzes, tak tehotná nie si, ale ak chceš, skús, náhoda je sviňa :))) antikoncepcia nie je 100%, tuším otehotnejú 2-3 ženy z 1000 počas roka pri ideálnom užívaní :))