HAK-uzivanie

Príspevok v téme: HAK-uzivanie
kajush

zdravim, mam problem s uzivanim hak, tabletky uzivam tak , ze uzijem balenie potom 7dni pauza , pocas kt dostanem menzes a tak dokolecka dokola... minule mi vsak sestricka u gynekologa povedala, ze to sa tak neuziva, ze vzdy sa uziva od druheho dna menstruacie... bola som v soku, vsetky moje kamosky uzivaju ako ja, a dokonca aj lekar mi povedal ze to mam brat takto a zrazu mi tvrdia inak.. ako teda uzivat?
ja bolo to pred rokom a ja som to tak nechala a uzivala tak ako vzdy... dnes mi na vysetreni doktor povedal ze mam vysoko endometrium, bojim sa ze som tehotna aj ked hak uzivam ale tymto sposobom ako pisem, lebo som si to uz nechcela menit

ja :)

uziva sa to vzdy v ten isty den, napr. skoncim v stredu, menzes dostanem v pondelok a vzdy zacinam od stvrtka. je to hlupost, ze vdruhy den menstruacie. nepomylila si sa? pretoze ked nasadzas tabletky po 1x, vtedy sa berie prva v prvy alebo druhy den - nemyslel to doktor tak?

kajush

uff vdaka, lebo ja som sa citila jakeby som bola zrazu v inej ambulancii , raz mi sam doktor povie, ze to mam brat takto ako to beriem doteraz -ked mi to predpisoval tak mi to vysvetlil a zrazu mi povie inak, a povedala mi sestra ze to potom mozem rovno brat aj lentilky , co ma dost nastvalo lebo aj pribaloy letak hovori takto...

isabella

blbost, uziva sa to tak ako si to uzivala doteraz, ved je to aj v pribalovom letaku, to co ti nakecala sestricka je sprostost, aj ked viem, ze niektore baby to tak uzivaju, ale teda chcela by som vediet preco im to lekari tak nakazali, ked to vyrobcom hak vobec nie je tak popisane... uzivaj dalej tak ako mas...
tehotna byt nemozes...