Ahojte chcela by som sa spýtať či máte niekto hodinky uvedených značiek a ako ste s nimi spokojný. Zvažujem, že si kúpim hodinky nejakej z týchto značiek, pretože sú aj cenovo dostupné ale chcem si najprv zistiť ako ste s nimi spokojný :) Ďakujem
Hodinky Saphir a Kenneth Cole - nazory
dobrý výber :) tieto značky som zvažovala aj ja ale okolie nemalo skúsenosti a nechcela som moc vytrepať peniaze za niečo čo nepoznám a potom som našla na 24time-e hodinky značky mvmt a do tých som sa zamilovala na prvý pohľad ;) ale ak si ich vezmeš tak mi prosím napíš nech viem do budúcna
na stránke y.actionpay.ru majú krásne hodinky a za dobré ceny ... Kupoval som tam manžeke teraz na vianoce hodinky
2track.info ja si objednávam cez túto stránku pravidelne, aj moje kolegyne
Značkové hodinky za top ceny - www.mojehodinky.sk
Čo tak značky ako Fossil, Esprit, Festina - design im nechýba a strojčeky sú tie isté www.casnahodinky.sk odporucam najme tie Fossili
Ja mám Saphir značku veľmi rád takže vrelo odporúčam + keby sa ti niečo stalo tak 2 roky záruka. Ja kupujem hlavne automaty ...teda mechanické a nie baterkové ale to len preto lebo sa mi nechce meniť v 20 hodinkách baterky :D
Čo mám skúsenosti sklíčka sa neškriabu a povrchová úprava napr zlatenie vydrží veľmi veľa. Horšie je na tom kožený remienok ktorý pri dennodennom nosení vydrží cca 1.5 roka (na noc hodinky nedávam dole) jedine sa s nimi nesprchujem.
beskyd
ja si ich tiež vyberám ako narodeninový darček síce nie k 18. ako jajka
a ja tiež nepozerám na značky,ale tieto hodinky mi padli v zlatníctve veľmi dooka a už keď investovať tak poriadne,len neviem či nebudem platiť viac za značku ako za kvalitu :)
beskyd - nepotrpím si na značkách, vôbec sa neobliekam do značkových vecí ale tieto hodinky si vyberám ako darček na 18 tak by som chcela nejaké značkové hodinky.
karkulkaa - Popozerám ale chcem si kúpiť hodinky niekde tu an Slovensku hlavne kvôli záruke. Teda ja by som si aj objednala zo zahraničia ale mame sa to dáko nepozdáva
fu... preco si tak potrpite na veciach a na znackach?:) ja vidim cas aj na mobile...