Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

zabavsa.eu

lost

jj pozeral som a nemaju tam ziadne skryte podmienky ani nic take, ani regsitraciu, v podstate nemaju kam poslat fakturu, ak by aj mali tu povestnu IP adresu, nic s tym nemozu, lebo zistit majitela mozu len policajti (tusim na zaklade sudneho prikazu), oni len zarabaju na reklamach, a tie filmy su mimo ich stranok (fyzicky) takze je to v pohode, zadarmo :)

je vela sposobov ako stahovat zadarmo, od tychto stranok az po torrenty, niekedy zaniknu a vzniknu nove :)

mandarinka

lost-pozeral si sa na tu stranku?neni ti nic divne na tom?ja sa iba pytam lebo nechcem mat nejaku velku fakturu za tie filmy.Ved práve sa tam neda ani zaregistrovat,ani neviem ako tam davaju ludia filmy

lost

Filmy by platene byt nemali :)
Pretoze nemaju AKO vymahat "dlh" za stiahnute filmy :) - aj keby chceli..

Boli tu uz take "chytre" firmy, ze posielali fakturu ludom co sa ale registrovali - samozrejme to bol podvod, ale ovecky platili (ach, ake jednoduche je tu podnikat)... Ale to bolo za online hry tusim..

To ci je to legalne neviem, zevraj to bolo legalne stahovat pre svoju potrebu, bez rozsirovania dalej, ale udajne to uz legalne nieje ... ale to som len cital na internete v diskusiach..

ale pokial nedavas do novin inzerat ze predas filmy za odmenu, tak budes v pohode :)

mandarinka

nepoznate niekto tuto stranku,stahujete tu filmy alebo ich iba pozerate,chcem si byt uplne ista ci sa filmy neplatia,poradte mi prosim