Ludia mam 15 rokov a mamina si chce zistit ci som este panna ale pocula som ze ak uz mam 15 doktorka to nemoze povedat je to pravda alebo nie?pretoze sexualne zijem uz polroka ,,dakujem a prosim nepiste odpovede v tvare neviem alebo atd. iba seriozne dakujem mocc
PROSIM POMOZTE CAS IDE RYCHLO
ama to nie je pravda ze sa panny vysetruju cez konecnik-vysetruju sa normalne cez posvu tiez, len si zoberie dr.mensie spekulum-a ani neviem o akych dvoch zelezach sa tu hovori-snad kovovy nastroj v tvare zobacika-spekulum, co sa roztvori .a vysetruju sa aj panny prstom cez posvu a cez konecnik sa to robi aj nepannam bezne z dovodu aby lekarka mohla nahmatat zadnu stranu maternice..
a mala by mi povedat,ak uz nie som panna,ramirez,podla tvojho usudku, sama od seba? ja jej vzdy poviem,ze som a ona mi tam aj tak tie zeleza strka.tak neviem...ale ide aj cez konecnik, tak neviem aka je to kombinacia. moc sa nevypytujem co ako. a hanbila by som sa opytat,ci panna som alebo nie. okrem toho,je to ukecana zena a rada rozprava o inych,tak teraz uvazujem,ze ak som vazne o to prisla pri sporte, a ona rozkeciava,ze sa robim,ze som panna a nie som, ze si myslim,ze nepride na to ze som spala s niekym,tak pomoc! asi ju nenapadne,ze to mohlo byt pri sporte,a kedze sme male mesto,vsetci sa poznaju,tak kto vie,co rozkeciava, ak rozkeciava. lebo uz sa mi dostalo do usi od kamosky,ze jej hovorila to,s cim sa jej stazovala ina kamaratka. sa mi to nepaci,ze to neostava za dverami a roznasaju sa veci,co su sukromne zalezitosti.
dadalv- a preco ti mamina nedoveruje?ma na to dovod?skor sa s nou o tomto porozpravaj-teda sustred sa na vyriesenie konfliktua ziskanie jej dovery.inac ja by som ani nesla v tvojom veku k dospelackej gynekolog.ja som v tvojom veku chodila k "detskej"gynekologicke.
Doktora si volis ty, nemozes behat mirnyx-tyrnyx po doktoroch... Drz sa obhajobi, ze si panna a odmietas ist k doktorke ktora by ti vysetrenim mohla tu blanu poskodit/ pretrhnut. Bran sa tymto a odmietni to. Na mamu zahraj divadielko skratka.
P.S. Neviem si dost dobre predstavit zeby lekar od pohladu vedel zistit aka pruzna je ktora blana a co si s nou moze dovolit robit. :D Ked je raz holka panna a ona jej tam zacne strkat rozne veci tak uz pannou byt nemusi, cize nic s tam strkat nebude a hotovo :DDD
ale baby pochopte ja mam svoju gynekologicku a ona svoju a ona chce ist uza svojou somnou chapete a ja neviem ku ktorej chodi ako sa to da zistit??do frasa ludia toto je vazne mama to zisti ja viem ona sa mi nevyhraza mysli to smrtelne vazne
ama,presne tak ma vysetruje. uz to aj mne bolo divne,preto som tu kedysi nadhodila ten problem,pri inej podobnej teme,a niektore mi potvrdili,ze sa vysetruje aj tak,ze lekarka vie,co si moze dovolit uribit. ze ak mam pruznejsiu blanu,tak sa to da aj tak...tak coze ja viem? mozno uz nie som technicky panna,cvicila som gymnastiku,aj na koni jazdila,ak zistila ze nie som,tak ma vysetruje tak,ale nepovedala mi to,asi aby som si myslela,ze som,ked vskutocnosti som s muzom nespala. teda neviem,ako to skutocne so mnou je, a pytat som sa nepytala.
aj ja si myslíš že sa mama len vyhráža. a lekárka by to fakt nemala povedať, skús za ňou ísť a dôverne sa s ňou porozprávať, že nechceš aby to mame povedala. mala by to pochopiť. veľa šťastia. napíš ako to dopadlo
Tie železá sa používajú na zvačšenie, aby mala dobrý výhlad a popritom sa berú aj výtery.A jasné že vidí či máš blanu alebo nie.Len som sa ešte nestretla s tým, aby dievča ktoré povie, že je panna vyšetruje aj tými železami.Možno to závisí od lekára.Neviem.
vlozi mi tam tie dva velke zeleza-to je ake vysetrenie? aj cez konecnik mi tam ide,ale ked do mna dava tie zeleza,tak ich mozno da len po blanu,ale musi zistit,ci ju tam mam alebo nie. aj u dedy to zisti,pre nu to predsa nie je problem.
Melita, ale panne sa nikdy nerobí vyšetrenie cez pošvu.Alebo aspon sa nerobilo.To je nejaké divné.Panny sa vyšetrujú cez konečník.