Zdravim vsetkych, chcem sa spytat na vase nazory, mam 22 r, 173cm/59,60kg. V podstate nechcem nejako schudnut, myslim si ze moja vaha je vcelku v norme z ohladom na vysku. Chcela by som ale vytvarovat a spevnit dolnu polovicu tela, moje proporcie su asi take, ze horna cast tela je uzka a dolna siroka a vyzera to dost nesumerne. Uz mi bolo povedane, ze ked budem cvicit ramena tak to mozem opticky zvacsit...trapia ma stehna a zadok.
K tomu jedalnicku
Ranajky: bud 1celozrnna kaiserka s troskou natierkoveho masla, paradajka alebo vlocky s troskou medu a lan.sem a orieskami, vacsinou to striedam + zeleny caj
Desiata: vacsinou mam ovocko, jabko
Obed: snazim si dat vzdy daco kuracie so zeleninou, teraz som zacala jedavat bez prilohy alebo nejaku rybku
Olovrant: no to ako kedy napr. acidko,cmar, nizkot.jogurt,trosku melonu teraz
Vecera: aj mozarella s paradajkou,cottage syr, uvarenu brokolicu s niecim, tvaroh a niekedy ked jem neskor uz vecer okolo 8,9 tak si dam aj kalerab alebo mrkvicku. Mam tendenciu chodit neskor spavat okolo 23-24.00 hod
Popritom sa snazim vypit tie 2l neperlivej vody a pijem aj caj na podporu metabolizmu.
A kedze to nejde dobre bez pohybu, tak 2-3x vecer rychla chodza-beh 40min, 2x do tyzdna plavanie a teraz som rozmyslala ze by som zapojila pilates 2x do tyzdna na spevnenie. Niekedy zajdem aj do fitka kde drepy a dake cviky na strojoch, lenze teraz mi na to moc nevychadza cas, tak cvicim trosku aj doma.
No po tomto mojom vycerpavajucom prispevku, vam budem velmi vdacna, ak mi napisete vase nazory bo skusenosti a mozme si mozno aj vzajomne poradit.
Vopred dakujem :)