napodobeniny kozmetickych znaciek

Príspevok v téme: napodobeniny kozmetickych znaciek
hassy

zaujimalo by ma , ako rozpoznat fake od originalu? konkretne mam na mysli znacku MAC. kedze u nas sa kupit neda, rozmyslala som nad kupu z e-bay, kde maju dost dobre ceny, lenze pri kazdom kupujucom sa medzi 500 pozitivnymi komentarmi objavia aj dva-tri take kde tvrdia ze je to fake.. da sa to vobec rozlisit podla fotky?? vdaka :)

hassy

a andrea pises ako keby z jahody som spadla, pre boha viem ze e-bay je bazar, ale ked si poriadne pozries tak 99% vyrobkov su nove :)

hassy

andrea neviem odkial mas to postovne, ale rozhodne nie je 70eur. vzdy som platila max do 10 :)

martinka dakujem, uz som pozerala nejake videa aj na nete, tak vyskusam objednat a snad sa nepopalim :)

andrea789

no tak a z tých obrázkov to nerozoznáš aj keby tam bol pripadne nejaky fake a okrem toho e bay je bazár za to tam maju dobre ceny :D taky set Mac štetcov môže vyjsť origoš n nače aj 5- 6 tisic sk

Martinka2

podla fotky nie...tiez som uz patrala :) ..a na youtube je mnozstvo videi kde ti presne ukazu porovnanie...napriklad ocny tien...na jednej polskej stranke predavaju fake...a to viem uz hned zistit podla fotky a popisu....MAC ocny tien sa nikdy neznaci cislom, ale kazdy odtien ma svoj nazov... tak isto fake ocny tien MAC sa da zo spodku otvorit a je tam zrkadlo a aj aplikator alebo stetec....tak isto ruze fake su oznacene cislom... snad pomohlo apson trosku :)